LIA Soundtech: Τα νέα Iphone με δυνατότητα επιχορήγησης

Η εταιρεία LIA Soundtech Ltd, ανακοίνωσε πρώτη στη Κύπρο τις τιμές για τα νέα iphone5C στην ιστιοσελίδα της www.soundtech.com.cy.

Δευτέρα, 30 Σεπτεβρίου ανακοινώνει και τις τιμές του νέου τεχνολογικού θαυματος της Apple, το iphone5S και στα 3 μεγέθη (16GB, 32GB και 64GB). Ως γνωστό, το iphone5S είναι το πρώτο κινητό με τον επεξεργαστή Α7 των 64-bit και Touch fingerprint ID sensor. Έχει ανακοινωθεί επίσης, ότι το νέο iphone5S έχει τα ιδια μεγέθη με το iphone5, ετσι υπάρχει ήδη μια πληθώρα από αξεσουαρ σε στοκ, ειδικά οι γνωστές original Ferrari δερμάτινες θήκες. Οι θήκες για το Iphone5C θα ακολουθήσουν, αλλά ηδη υπάρχει στοκ σε φιλμ προστασίας της οθόνης.

Επιπλέον, από τη 1η Οκτωβρίου, όλα τα Apple προιόντα (Iphones, ipad, ipad mini και accessories) θα διατίθενται ‘επιχορηγημένα’ με τη αγορά οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας που αγοράζεται από την εταιρεία (Συναγερμοί, CCTV w/cameras up to 5MPixel, Θυροτηλέφωνα, Access Systems & Time Attendance, όλα νέας γενεάς).

«Πρώτη φορά στη Κύπρο, θα δίνονται επιχορηγημένα πακέτα με αγορά Συστημάτων Ασφαλείας. Η επιχορήγηση θα είναι € 100 για συστηματα ανα €1000 με ανώτατο ποσό τα €500. Με αυτό το τρόπο πολλά από τα Apple προιόντα, θα μπορείτε να τα πάρετε σε πολύ χαμηλή τιμή ή/και χωρίς λεφτά, όταν αγοράζεται τα συστήματα ασφαλείας σας από τη LIA Soundtech», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta