Κ. Μαρκίδης: Ο γκουρού που… παίζει την κρίση στα δάχτυλα!

Πιστό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας κορυφαίους ομιλητές της διεθνούς σκηνής, το 12ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού φιλοξενεί τον παγκοσμίου φήμης  γκουρού του μάνατζμεντ, Δρ. Κωνσταντίνο Μαρκίδη.

Ο «δικός μας» Δρ. Κωνσταντίνος Μαρκίδης, ο οποίος θεωρείται διεθνής αυθεντία στο μάνατζμεντ και την επιχειρηματικότητα, είναι ένας από τους κορυφαίους στον τομέα του HR Strategy ανά τον κόσμο. Συγκαταλέγεται στους 50 top thinkers παγκοσμίως σύμφωνα με το thinkers50.com και αναφέρεται στο Harvard Business Review ως «one of the 50 most influential management gurus». Έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες όπως Unilever, Boeing, Pirelli, Honeywell, Nestle, Credit Suisse και Roche ενώ συχνά αποτελεί βασικός ομιλητής σε παγκόσμια φόρουμ όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Είναι συγγραφές επτά βιβλίων, εκ των οποίων κάποια έχουν συμπεριληφθεί στα καλύτερα της κατηγορίας του μάνατζμεντ, σύμφωνα με τους Financial Times. Ως συγγραφέας καταπιάνεται με πτυχές και παραμέτρους του μάνατζμεντ, του HR, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, που δύνανται να καταστούν η κινητήριος δύναμη για κάθε εταιρεία, επιχειρηματία και στέλεχος.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε το Δρ. Κωνσταντίνο Μαρκίδη στο 12ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου με τίτλο «How to energize people and promote entrepreneurship when times are tough», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το φετινό συνέδριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν μέσα από πρακτικά εφαρμόσιμες ιδέες πώς: να κινητοποιούν και να διατηρούν τα στελέχη των εταιρειών τους δραστήρια και παραγωγικά, με ακμαίο το ηθικό, παρά τις δυσμενείς λόγω κρίσης συνθήκες και πώς να προάγουν την επιχειρηματική σκέψη, την καινοτομία, την έφεση για δημιουργικότητα και νέες ιδέες ανάμεσα στο προσωπικό και τα στελέχη των εταιρειών τους.

To συνέδριο απευθύνεται σε: Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης και εκπαίδευσης, επαγγελματιών εργασιακών σχέσεων και συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγός: Cablenet. Ακαδημαϊκός Χορηγός: Globaltraining.  Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com.
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων