Χριστοφόρου: Με επιτυχία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις

Η Deloitte Κύπρου αύξησε τον κύκλο εργασιών της, ενώ προχώρησε στην προσφορά νέων υπηρεσιών για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κυπριακή οικονομία, η Deloitte διεύρυνε τις προοπτικές ανάπτυξης της και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του οίκου παγκοσμίως.

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Deloitte κ. Χρίστης Χριστοφόρου τόνισε ότι με άξονα τον υψηλό επαγγελματισμό, την άριστη ποιότητα υπηρεσιών και τις ευφάνταστες πολιτικές της, η Deloitte Κύπρου αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις του σήμερα, προετοιμαζόμενη κατάλληλα για την επόμενη μέρα της κρίσης.

Στα $32.4 δισ., παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3.5% έναντι του προηγούμενου έτους, ανήλθαν τα συνολικά έσοδα των οίκων μελών της Deloitte παγκοσμίως.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που πέτυχε η Deloitte είναι αξιοθαύμαστα καθώς πέραν από το γεγονός ότι τα $32.4 δις αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού αυτά επιτεύχθηκαν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.

"Η συνεχής ανάπτυξη αποτελεί πραγματική απόδειξη για την πελατοκεντρική  προσέγγιση της Deloitte και το επιστέγασμα της επιτυχίας που επέδειξαν οι οίκοι μέλη μας να αναπροσαρμόζουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές τους για να καλύπτουν της αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών τους", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του παγκόσμιου οργανισμού της Deloitte Touche Tohmatsu Limited Barry Salzberg. Ο Οίκος μας έχει πραγματοποιήσει στρατηγικές επενδύσεις σε σημαντικές αγορές, σε νέες υπηρεσίες και σε ταλαντούχα άτομα, πρόσθεσε ο κ. Salzberg.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιχειρηματική σκακιέρα η Deloitte συνεχίζει τα επιτυχημένα ανοίγματα της σε στρατηγικές αγορές καθώς μόνο μέσα στο 2013 πραγματοποίησε επενδύσεις αξίας $125 εκατομμυρίων, προχωρώντας παράλληλα σε σχεδόν 30 στρατηγικές εξαγορές.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η ανάπτυξη που είχε η Deloitte σε διάφορες στρατηγικές αγορές παγκοσμίως ξεπέρασε το 7% έναντι του προηγούμενου έτους.
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων