Τoυρισμός: Ευκαιρίες επένδυσης

Το Mediterranean Hotel Management and Investment Forum θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Intercontinental Aphrodite Hills Resort στην Πάφο και θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει ο τουριστικός τομέας στον προσφιλή ανά την υφήλιο προορισμό της Μεσογείου.
Το 2014 η διαχείριση και η βελτιστοποίηση του κεφαλαίου θα είναι στην πρώτη γραμμή των πλάνων της βιομηχανίας τουρισμού. Οι ιδιοκτήτες θα συνεχίσουν να αξιολογούν τις αναβαλλόμενες δαπάνες για συντήρηση, ενώ οι αλλαγές στους κυβερνητικούς κανονισμούς θα φέρουν αναδιάρθρωση και φορολογικές διαφοροποιήσεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Το Mediterranean Hotel Management and Investment Forum στόχο έχει να εντοπίσει το πώς μπορεί να διευρυνθεί η ανάπτυξη στον τομέα και με ποιους τρόπους οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται ή πρέπει να σχεδιάζουν την επέκταση και αύξηση των εργασιών τους.

Ο Derek Picot, Regional Vice President Europe, Jumeirah Group, θα μας αναλύσει - από λειτουργικής απόψεως - πώς τα ξενοδοχεία μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά και αποδοτικά, αξιοποιώντας στο έπακρο την επένδυσή τους.

Ο Philippe Doizelet, Managing Director, Horwath HTL, θα μας παρουσιάσει τις πιο περιζήτητες και αποδοτικές περιοχές της Μεσογείου από επενδυτικής άποψης. Η κρίση, που επηρεάζει ολόκληρη την περιοχή, αναδιαμορφώνει τη βιομηχανία και καθιστά τη Μεσόγειο έναν από τους πιο εξέχοντες προορισμούς παγκοσμίως. Εστιάζοντας σε Γαλλία, Αίγυπτο, Μαρόκο και Τυνησία, ο Philippe Doizelet θα σχολιάσει τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι σημερινές προκλήσεις.

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντές παραλιακών ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, δικηγόρους, ελεγκτές, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδυτές και αγοραστές ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικές τράπεζες, αρχιτέκτονες, αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τη βιομηχανία του τουρισμού.
 
Χρυσός χορηγός: KPMG CYPRUS. Υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Στηρίζουν: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, HOTREC, Euromonitor International. Χορηγός εταιρικής ένδυσης: Voici La Mode. Επίσημος αερομεταφορέας: Cyprus Airways. Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί επικοινωνίας: Travel Trade Gazette MENA, περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mediterraneanhotelforum.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy, eirini.giorka@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
Ενώπιον του Υπουργικού ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025-Οι τρεις βασικές στοχεύσεις του
Αμέριστη στήριξη και εξαιρετικά θετικό για τον κυπριακό τραπεζικό τομέα το κλίμα στις ΗΠΑ-«Αξιόπιστος σύμμαχος...»