Έτοιμο το καλοκαιρινό πρόγραμμα της easyJet για το 2014

Το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2014 παρουσιάζει η εταιρεία easyJet. Από τις 30 Μαρτίου έως τις 15 Ιουνίου του επόμενου έτος, θα πραγματοποιηθούν πάνω από 100.000 πτήσεις.
 
Πάνω από 16 εκατομμύρια θέσεις είναι από τώρα διαθέσιμες για αγορά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να διασφαλίσουν από πολύ νωρίς τους φθηνότερους αεροπορικούς ναύλους για το καλοκαίρι του 2014. Η easyJet συνδέεται με περισσότερα από 130 αεροδρόμια και προσφέρει 600 πτήσεις σε προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Ρωσία.
 
Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί για την easyJet περιλαμβάνουν:
• Λονδίνο Gatwick – Βουκουρέστι από £39.99* 
• Μάντσεστερ -Βενετία από £25.99* 
• Λίβερπουλ  –Λάρνακα από £35.99* 
• Λονδίνο Stansted –Σόφια από £31.99*
 
 Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet Στέφανος Βακιρτζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι είναι από τώρα διαθέσιμοι οι καλοκαιρινοί προορισμοί της εταιρείας. «Δημιουργώντας το πρόγραμμα πτήσεων, λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες όπως τις ανερχόμενες τάσεις διακοπών και την ανατροφοδότηση των πελατών μας για να σιγουρευτούμε πως  προσφέρουμε την σωστή ταξιδιωτική επιλογή σε εξαιρετική τιμή», ανέφερε. Τόνισε ότι η easyJet προτιμά πιο πολύ από κάθε άλλη εταιρεία τα κεντρικά αεροδρόμια μεταφέροντας τους ταξιδιώτες κατευθείαν στην καρδιά του προορισμού τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις. Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε πως στους κύριους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2014 θα συμπεριληφθούν τα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά και τα πολιτιστικά κέντρα, όπως η Μόσχα και η Βουδαπέστη, καθώς επίσης παραδοσιακά αγαπημένοι προορισμοί όπως, η Μάλαγα και το Αλικάντε. Γύρω στο 20% των πελατών της easyJet είναι εταιρικοί ταξιδιώτες και έτσι οι συχνές πτήσεις σε χαμηλές τιμές σε πόλεις όπως, το Βερολίνο, το  Άμστερνταμ και το Μπέλφαστ προτιμούνται από τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις».
 
Οι ταξιδιώτες που θέλουν να εμπνευστούν για τις επόμενες διακοπές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της easyJet «inspire me» app στο Ipad, το κινητό τους ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com . Εισάγοντας τον τύπο διακοπών που επιθυμούν, το budget και το αεροδρόμιο αναχώρησής τους, εμφανίζεται μια λίστα από προτεινόμενους προορισμούς ώστε να κερδίζουν χρόνο από πολλαπλές αναζητήσεις στο internet.
 

Δειτε Επισης

Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον