Azadea: Πήρε το franchise της Gap στην Κύπρο

Τα δικαιώματα δικαιόχρησης (franchise) της Gap στην εξαγόρασε ο όμιλος Azadea και προγραμματίζει να ανοίξει ένα νέο κατάστημα Gap στο My Mall στη Λεμεσό μέσα στο 2013.

Ο όμιλος Azadea κατέληξε σε συμφωνία δικαιόχρησης με την Gap το 2012 και άνοιξε τα πρώτα καταστήματα στο Λίβανο τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Τον περασμένο μήνα, ο όμιλος Azadea κατέληξε σε νέα συμφωνία δικαιόχρησης με την Gap για την Κύπρο. Με αυτή τη διεύρυνση του λιανικού χαρτοφυλακίου της Azadea, οι λιανικές δραστηριότητες του Ομίλου θα ξεπεράσουν τα 500 καταστήματα στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται με brands όπως τα Zara, Bershka, Massimo Dutti και Gap.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Azadea να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των brand της και να αναπτύξει λιανικές δραστηριότητες από την Κύπρο μέχρι τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η επέκταση του χαρτοφυλακίου των brands του ομίλου, με τη συμπερίληψη σε αυτό των καταστημάτων της Gap στην Κύπρο, επιτρέπει στην Azadea να αυξήσει την παρουσία της ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα περαιτέρω την καλά εδραιωμένη λιανική της βάση, ώστε να πετύχει εύκολα μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Said G. Daher, Πρώτος Εκτελεστικός  Διευθυντής του Ομίλου Azadea, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Gap Inc. για τη λειτουργία του καταστήματος Gap στην Κύπρο. Πιστεύουμε πολύ σ’ αυτό το παγκόσμιο brand και αναμένουμε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και αποδοτικότητας σ’ αυτή την αγορά, αλλά και πέραν αυτής, που δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Κύπρο μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία».

Το υφιστάμενο κατάστημα της Gap στην Οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό έχει κλείσει και το νέο κατάστημα στο My Mall στη Λεμεσό αναμένεται να ανοίξει τον Νοέμβριο του 2013.
 

Δειτε Επισης

Η ακτινογραφία της ενοικίασης διαμερισμάτων στην Κύπρο...Η διαθεσιμότητα και τα ζητούμενα ενοίκια σε κάθε επαρχία
Ελένη Βασιλείου & Γιάγκος Χατζηγιάννης: Το όραμα και τα πλάνα πίσω από τη νέα συνεργασία PwC Κύπρου και CIM (vid)
Σε αρχηγό αστυνομίας και γραμματεία του Υπουργικού η έκθεση για Takata-Οι οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας
Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τους Takata-Διαβάστε αυτούσια την έκθεση
Προχωρούν σε νέες επενδύσεις και «διψούν» για προσωπικό οι επιχειρήσεις της Λεμεσού-Τα ευρήματα του βαρόμετρου του ΕΒΕΛ
Βαρυσήμαντα μηνύματα εργοδοτών στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…«Δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν με τις απεργίες»
Τάκης Φειδία: Νέα εποχή στην ασφαλιστική αγορά με ERB Cyprialife, ERB Asfalistiki και βασικό πυλώνα στήριξης την Eurobank
Γ. Παπαναστασίου: Στηρίζει την στρατηγική Κομισιόν για αμοιβαία επωφελή εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ η Κύπρος
Διάλογος Κομισιόν με επιχειρήσεις για τους κανόνες καταγωγής των προϊόντων
Neocleous Tower: Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή εξωτερική του όψη-Το μεγαλύτερο ορόσημο στην κατασκευή του κτιρίου