Banc De Binary: Προχωρεί σε προσλήψεις

Η Banc De Binary, αδειοδοτημένη εταιρεία δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης (binary options) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, γιορτάζει τη φετινή της πορεία με διεύρυνση του προσωπικού της στη Λεμεσό. Η εταιρεία, που είναι εγγεγραμμένη και αδειοδοτημένη στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει σε όλη τη Λεμεσό εκστρατεία πρόσληψης υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών για να ενταχτούν σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως τα τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων, Compliance και Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Banc De Binary είναι περήφανη που βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης του τομέα των δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης. «Πρόκειται για μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία και μέλος της λίστας του World Finance, που ιδρύθηκε στον απόηχο της οικονομικής κρίσης του 2008, για να προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα να ελέγχει περισσότερο το ρίσκο και να μεγιστοποιεί τα κέρδη του, σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλισμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η εταιρεία φέρει μαζί της πολλά χρόνια εμπειρίας σε χρηματοπιστωτικές αγορές προσφέροντας την πιο καινοτόμα τεχνολογία διαδικτυακών συναλλαγών. Η Banc De Binary προσφέρει πλέον σε πελάτες σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τους οικονομικούς τους στόχους».
Καθώς αναπτύσσεται το πελατολόγιο της, οι Αρχές της εταιρείας παραμένουν οι ίδιες: η Banc De Binary δεσμεύεται στην προσφορά της πιο απλής, ασφαλούς και εύχρηστης επενδυτικής εμπειρίας. Επιπρόσθετα προσφέρονται ολοκληρωμένες οικονομικές συμβουλές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, ενώ παράλληλα οι πελάτες χαίρουν εκτίμησης, από μικρούς επενδυτές μέχρι τους κατόχους λογαριασμών VIP.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν δύσκολοι για όλους στην Κύπρο, ωστόσο, η Banc De Binary συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η εταιρεία έχει ήδη ξεπεράσει τους στόχους ανάπτυξης που είχε θέσει πριν από την κρίση για το 2013 και θέλοντας να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας στην Κύπρο, έχει ενισχύσει τις δραστηριότητες της στη Λεμεσό, επιδιώκοντας την πρόσληψη προσωπικού που θα ενταχθεί στην ομάδα της.
 

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο