Powered by

Ξεκινά η διαδικασία εκτίμησης της περιουσίας του Ντιτρόιτ

Οι υπάλληλοι του Ντιτρόιτ ξεκίνησαν τη διαδικασία εκτίμησης της αξίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της πόλης, ως μέρος των προσπαθειών των αρχών της αμερικανικής μεγαλούπολης να προχωρήσουν σε οικονομική αναδιάρθρωση. 
 
«Η πόλη πρέπει να γνωρίζει την τρέχουσα αξία όλων των περιουσιακών της στοιχείων», ανέφερε ο διευθυντής έκτακτης ανάγκης Κέβιν Ορ, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου. 
 
Η πόλη έδρα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας κήρυξε πτώχευση τον περασμένο μήνα, καθώς αντιμετωπίζει χρέη πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και έγινε ο μεγαλύτερος δήμος στις Ηνωμένες Πολιτείες που έκανε αίτηση πτώχευσης Το Ντιτρόιτ, το οποίο φιλοξενεί τις τρεις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ – την General Motors, την Ford και την Chrysler- είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας της κακής διαχείρισης της μείωσης του πληθυσμού και την απώλεια φορολογικών εσόδων.
Πηγή: www.protothema.gr
 

Δειτε Επισης

Σύνοδος Kορυφής Ε.Ε.-Κίνας την Πέμπτη με επίκεντρο τις εμπορικές σχέσεις-Στο Πεκίνο Κόστα, Φον ντερ Λάιεν
Καθήλωση αεροσκαφών Alaska Airlines λόγω προβλημάτων συστήματων πληροφορικής
Θέλει να γίνει παράγοντας ενεργειακής ασφάλειας και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας η Βουλγαρία
Αγώνας δρόμου από Ιαπωνία για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ-Συνομιλίες σε υπουργικό επίπεδο
Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση ΑΑΑ με σταθερή τάση για ESM και EFSF ο DBRS
Στην...αναμονή η αγορά εργασίας των ΗΠΑ-«Δεν προσλαμβάνουν, δεν απολύουν, απλώς παρακολουθούν»
Σήμα κινδύνου από ΔΝΤ για τις εμπορικές εντάσεις...Επισκιάζουν τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές
Κάμψη στην κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Αύξηση σε ετήσια βάση
Φρ. Μερτς: Οποιαδήποτε δασμολογική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε. θα είναι ασύμμετρη
Εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων Ε.Ε. κατά της Ρωσίας-Ήρε το βέτο η Σλοβακία