Cytamobile-Vodafone: Μέγας χορηγός του Hack Cyprus 2013

Την τεχνολογία και την νεανική επιχειρηματικότητα στηρίζει η Cyta, με την Cytamobile-Vodafone να είναι Μέγας Χορηγός του πενθήμερου Φεστιβάλ Τεχνολογίας HACK CYPRUS 2013 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-8 Σεπτεμβρίου, με διάφορες εκδηλώσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το HACK CYPRUS 2013 διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στόχο να φέρει κοντά και να στηρίξει το επιχειρηματικό ταλέντο της Κύπρου, ώστε να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.
Η Cytamobile-Vodafone στηρίζει το φεστιβάλ στο πλαίσιο του στρατηγικού της στόχου για υποστήριξη ενεργειών που σχετίζονται με τους νέους, την τεχνολογία, την εξέλιξη και την καινοτομία. Παράλληλα, και η Cytanet, ως χορηγός, θα προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου, όπου χρειάζεται, για να καλυφθούν τυχόν ανάγκες του πενθημέρου.

Το πενθήμερο φεστιβάλ τεχνολογίας θα περιλαμβάνει το HACKATHON, που υποστηρίζεται από τη Cyta για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δύο μέρες ζωντανών επιδείξεων τεχνολογίας, το Youth Day, μια μέρα αφιερωμένη σε παιδιά και νέους ηλικιών 13-19 ετών, όπου μέσω πρακτικών εργαστηριών θα διδαχθούν τις αρχές του προγραμματισμού, της μηχανικής και της ρομποτικής, καθώς και το συνέδριο Insights, στο οποίο θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα και θα δοθούν σχετικές πρακτικές συμβουλές. Ο αριθμός των εθελοντών, διοργανωτών, ομιλητών και συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 σε μια ξεχωριστή για τα δεδομένα της Κύπρου διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από το πενθήμερο φεστιβάλ, η Cytamobile-Vodafone θα είναι υποστηρικτής όλων των ενεργειών του Cypriot Enterprise Link για τον επόμενο ένα χρόνο.

 

Δειτε Επισης

Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του