City Markets: Nέο φεστιβάλ υπαίθριας αγοράς

Συνδυάζοντας φτηνές αγορές, ποικιλία προϊόντων, ψυχαγωγία και προωθώντας τα κυπριακά προϊόντα και την τοπική κουλτούρα, το City Markets επιδιώκει να βάλει το δικό του λιθαράκι στην κίνηση της αγοράς, αλλά και στη διασκέδαση των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.

Το City Markets προτίθεται να διοργανώνει φεστιβάλ, σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας και στη συνέχεια σε άλλες πόλεις, τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Η αυλαία θα ανοίξει με το πρώτο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο της Ακρόπολης στο Στρόβολο στις 7 Σεπτεμβρίου, από τις εννέα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα. Μέρος των εσόδων θα δίνονται κάθε φορά σε διαφορετικό φιλανθρωπικό σκοπό, αυτή τη φορά θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Στροβόλου για ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το City Markets είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων, που μέσα στη κρίση επιμένουν να ελπίζουν, να γιορτάζουν και να προσπαθούν για το καλύτερο. «Με διαφορετικές ιδέες, διαφορετικές καταβολές ο καθένας μας, προσπαθούμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για ένα χαμόγελο των συνανθρώπων μας», αναφέρουν. «Στόχος μας είναι να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας στους μικροεπιχειρηματίες αλλά και στον απλό πολίτη που μπορεί να βρει με μια απλή του επίσκεψη προσφορές σε προϊόντα - υπηρεσίες και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθεί με μικρά events που θα φιλοξενούμε», εξηγούν.

Στο City Markets όλοι μπορούν να συμμετέχουν: Επιχειρήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, οικολογικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις, δημοτικές αρχές, ιδιώτες που εργάζονται στο σπίτι ή και πολίτες που θέλουν να πωλήσουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον.

Δειτε Επισης

Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Γεωγραφικών Ενδείξεων στην Κίνα η Κύπρος-Βραβεύτηκαν κουμανδαρία και χαλλούμι
Toyota Κύπρου: Επένδυση στην καινοτομία και εκπαίδευση των τεχνικών της
Τρέχουν και δεν φτάνουν για κατάργηση μηδενικού ΦΠΑ οι υπεραγορές-«Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού»
Tα νέα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης Κύπρου-Τετραώροφο κτίριο έκτασης 2.000 τ.μ. στη Λεμεσό
Νίκος Σαρρής: Νέα άλματα για την Εύρηκα, στρατηγικές συνεργασίες και εδραίωση στην ανατολική Ευρώπη
Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές