powered by

ΚΕΟ: Μειωμένες ζημιές στο α΄ εξάμηνο

Ζημιές της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ καταγράφει στο πρώτο εξάμηνο του 2013 η ΚΕΟ, πετυχαίνοντας ωστόσο να περιορίσει τη ζημιογόνο πορεία κατά 42,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Παράλληλα, η ΚΕΟ έφτασε σε κύκλο εργασιών ύψους 19,3 εκ. ευρώ σε σύγκριση με 20 εκ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2012, ενώ το επιχειρησιακό κέρδος διαμορφώθηκε στα 6 εκ. ευρώ σε σχέση με 5,7 εκ. ευρώ πέρσι.

Η ΚΕΟ αναφέρει στην έκθεση των αποτελεσμάτων της στο ΧΑΚ ότι η πτώση κατά 3% στις πωλήσεις αποδίδεται στην ευρύτερη κάμψη τα αγοράς ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Δειτε Επισης

Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού