powered by

Οριακή αύξηση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών

Αύξηση 0,07% σημείωσε ο Δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών τον Ιούλιο του 2013, σε σχέση με τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.

Σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012, ο Δείκτης παρουσίασε μείωση της τάξης του 0,19%. 

Ο Δείκτης ανήλθε τον Ιούλιο του 2013 στις 125,80 μονάδες (με βάση 2005=100,00), σε σχέση με 126,04 μονάδες τον Ιούλιο του 2012. 

Για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2013, ο δείκτης σημείωσε μείωση της τάξης του 1,12% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Κατά το πρώτο εξάμηνο, μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, παρουσίασαν οι δείκτες τιμών Ορυκτών (-1,87%), ηλεκτρομηχανολογικών ειδών (-3,06%), μεταλλικών προϊόντων (-1,76%) και προϊόντων ξύλου, μονωτικών, χημικών και πλαστικών (-0,95%).

Δειτε Επισης

Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού