Μegaland: Μετακομίζει κι ανανεώνεται

Λίγο πιο κάτω μετακομίζει το κατάστημα Megaland, στην Διαγόρου 2, σε μεγαλύτερο χώρο 330 τ.μ., πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και πιο φθηνό.

Το μεγαλύτερο μέρος του καταστήματος έχει ήδη μετακινηθεί όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης Στέλιος Στυλιανίδης όμως, η τελική ανανέωση θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου. «Θέλω να συνδυάσω το κατάστημα με την εξειδίκευση στο gaming κι αποφάσισα να διεκδικήσω τον τίτλο του “Temple of Gaming”, που μας έχουν προσδώσει πελάτες μας φίλοι των ηλεκτρονικών παιχνιδιών», σημείωσε.

Το Megaland διατηρεί τους πιστούς πελάτες του, είναι destination ως κατάστημα, χάρισμα που ακόμα διατηρεί και εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά σε αρκετά μειωμένο βαθμό. «Δεν έχουμε χάσει τον τίτλο μας, αλλά ο “θάνατος” της Λευκωσίας έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη, αν όχι ανύπαρκτη πλέον κίνηση στους δρόμους», επισήμανε κι η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πληγεί τόσο από τους ανταγωνιστές του όσο από το The Mall of Cyprus. «Δεν γνωρίζω αν ο κόσμος ψωνίζει κατά την επίσκεψή του στο Mall, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η κίνηση στη Λευκωσία», είπε.

Το re - launching του καταστήματος θα συνδυαστεί και με ένα νέο προϊόν παιχνιδιών second life, στα μέσα Σεπτεμβρίου. «Ο λόγος που προχωρούμε σ’ αυτή την ενέργεια, είναι γιατί ο μέσος γονέας πλέον δεν μπορεί να αγοράζει τα νέα παιχνίδια, οπότε θα δίνεται η ευκαιρία με την επαναγορά ενός παιχνιδιού από μας σε μειωμένη τιμή και επαναπώλησή του, να εξυπηρετούνται όλοι», εξήγησε. Καταλήγοντας τόνισε ότι είναι μια ενέργεια που γίνεται στο εξωτερικό τα τελευταία δέκα χρόνια σε μεγάλο βαθμό.
 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Γεωγραφικών Ενδείξεων στην Κίνα η Κύπρος-Βραβεύτηκαν κουμανδαρία και χαλλούμι
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»