Cisco: Ανανεώνει τα προϊόντα δικτύωσης

Καθώς οι τάσεις cloud και mobile εξακολουθούν να αυξάνουν τη ζήτηση για ταχύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες, η Cisco εξελίσσει το χαρτοφυλάκιο της με την αυτοματοποίηση των δικτύων ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των εφαρμογών. Η εταιρεία, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα, παρουσίασε νέα και ανανεωμένα προϊόντα μεταγωγέων Cisco Catalyst® και δρομολογητών Integrated Services Routers (ISRs), τα οποία παρέχουν υψηλής απόδοσης και πλήρως προγραμματιζόμενες λύσεις επιχειρισιακής δικτύωσης. Αποτελούν επίσης μέρος της νέας αρχιτεκτονικής Cisco® Enterprise Networks Architecture, η οποία επιτρέπει στις εφαρμογές να λαμβάνουν τις πληροφορίες δικτύωσης που χρειάζονται, ώστε να προσφέρουν περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες με λιγότερη ανάγκη διαχείρισης από τα τμήματα IT.

Η αρχιτεκτονική αυτή διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του Cisco Open Network Environment (ONE), μιας στρατηγικής που αφορά ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, και επιτρέπει τον προγραμματισμό του λογισμικού σε ASIC, λειτουργικά συστήματα, λειτουργίες δικτύωσης και υπηρεσίες σε data centers, δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN) και δίκτυα τοπικής πρόσβασης (LAN). Η Cisco μετατρέπει έτσι συνολικά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για παρόχους υπηρεσιών και δικτύωσης επιχειρήσεων σε ένα ανοικτό και προγραμματιζόμενο περιβάλλον.

Με αυτές τις καινοτομίες, η Cisco συμβάλει ώστε οι εταιρείες IT να έχουν πλεονέκτημα στην επιχειρηματική δραστηριότητα, επιτρέποντας την άμεση υιοθέτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων και την επιτάχυνση της ανάπτυξης των υπηρεσιών. Η Cisco βοηθά επίσης τους οργανισμούς IT να εκμεταλλεύονται καλύτερα τις τεχνολογικές αλλαγές, όπως mobility, cloud και το Internet of Things, επιταχύνοντας παράλληλα την εγκατάσταση των εφαρμογών, παρέχοντας μια πλούσια σε υπηρεσίες, ανοικτή και προγραμματιζόμενη αρχιτεκτονική.

 

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta