Γιαούρτι και υγιεινή διατροφή (Διαφήμιση)

Κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό μας και την υγεία μας. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε τροφές που αποδεδειγμένα μάς κάνουν καλό. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό μας. Όπως είναι το γιαούρτι, μία φυσική τροφή που προστατεύει την υγεία μας και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το γιαούρτι Στραγγάτο της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι το αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι της Κύπρου, με πλούσια γεύση και υψηλή διαθρεπτική αξία.

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, άλλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, και βιταμίνες Α, Β1 και Β2.

Αποτελεί, μαζί με το γάλα, την κύρια πηγή ασβεστίου και φωσφόρου που συμβάλλουν στην υγεία των οστών και των δοντιών μας.

Το γιαούρτι είναι μία τροφή με σημαντικά πλεονεκτήματα, που είναι εύπεπτη ακόμη και για όσους δεν μπορούν να πιουν γάλα, λόγω δυσανεξίας στη λακτόζη, γιατί κατά τη μετατροπή του γάλακτος σε γιαούρτι η λακτόζη μειώνεται κατά 20-30%.

Το γιαούρτι Στραγγάτο μπορούμε να το απολαμβάνουμε όλες τις ώρες της ημέρας. Κυκλοφορεί σε 3 τύπους: αυθεντικό, light και 2%.
 

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος