Etihad Airways: Πτήσεις προς Μαλαισία δύο φορές ημερησίως

Μία επιπλέον ημερήσια πτήση μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Κουάλα Λουμπούρ, προσθέτει η Etihad Airways, στις πτήσεις της από τις 15 Ιουλίου, εκτελώντας πλέον το δρομολόγιο δύο φορές την ημέρα. 
 
Στο νέο δρομολόγιο θα προστεθούν 1.400 νέες θέσεις την εβδομάδα, αυξάνοντας τη χωρητικότητα κατά 23%. Η Etihad Airways θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες διασυνδέσεις πτήσεων στο παγκόσμιο δίκτυό της και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη του τουρισμού και του εμπορίου. 
 
 Όπως τόνισε, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways James Hogan, το «διπλό» καθημερινό δρομολόγιο θα συνεισφέρει στην ήδη σημαντική και αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών και μεταφορών εμπορευμάτων μεταξύ Μαλαισίας και Άμπου Ντάμπι και πέραν από τον Κόλπο, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. «Περισσότεροι από 1 εκατ. επιβάτες έχουν ταξιδέψει με την Etihad Airways από και προς τη Μαλαισία από την αρχή του δρομολογίου μας τον Ιανουάριο του 2007», είπε. Ανέφερε ότι τα δύο καθημερινά δρομολόγια της αεροπορικής εξυπηρετούν την παγκόσμια ζήτηση πτήσεων μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μαλαισίας παρέχοντας στους επιβάτες μας καλύτερες επιλογές στις ώρες των πτήσεων. Ο κ. Hogan επισήμανε ακόμα, τις ευκαιρίες για ανάπτυξη των επιχειρηματικών ταξιδιών και του εμπορίου, αποτέλεσμα της αυξημένης συχνότητας πτήσεων, των θέσεων και της χωρητικότητας εμπορευμάτων. 
 
 Οι δύο καθημερινές πτήσεις θα πραγματοποιούνται από δύο αεροσκάφη Airbus A330-200 με 18 διαθέσιμες θέσεις στην Business Class και 236 στην Economy Class. Το αεροσκάφος θα λειτουργήσει μέσω προγράμματος μίσθωσης (dry lease) με τη συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία Jet Airways. 
 
Στο μεταξύ, από την 1η Αυγούστου 2013, η Etihad Airways, θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις Άμπου Ντάμπι – Σάο Πάολο αυξάνοντας τη συχνότητα του δρομολογίου που επί του παρόντος πραγματοποιείται τρεις φορές εβδομαδιαίως. Οι πτήσεις της Etihad Airways προς το Σάο Πάολο, τον πρώτο προορισμό της εταιρείας στη Ν. Αμερική, ξεκίνησαν νωρίτερα τον Ιούνιο. Οι πρόσθετες πτήσεις οφείλονται στην επιτυχία του συγκεκριμένου δρομολογίου και στη ζήτηση τόσο των επαγγελματιών ταξιδιωτών όσο και των τουριστών ενδυναμώνοντας τους ήδη, στενούς δεσμούς μεταξύ Βραζιλίας και ΗΑΕ. Στο νέο καθημερινό δρομολόγιο οι επιβατικές θέσεις αυξάνονται σε 3.360 εβδομαδιαίως μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο διευκολύνοντας σε σημαντικό βαθμό την άνεση στις πτήσεις.  
 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού