powered by

Τρίτα Περιβαλλοντικά Βραβεία Green Dot Kύπρου

Tην Κυριακή 7 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία ψηφοφορίας των Τρίτων Περιβαλλοντικών Βραβείων Green Dot Kύπρου που παρουσιάζει το IN Business, που απώτερο στόχο έχουν να προωθήσουν την προστασία του περιβάλλοντος και να αναγνωρίσουν τις «πράσινες» κυπριακές επιχειρήσεις και πρακτικές.

Eίκοσι-μία συνολικά εταιρείες σε 7 διαφορετικές κατηγορίες υποψηφιότητας ζητούν την ψήφο του αναγνωστικού κοινού φέτος. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες βραβεύσεων στις οποίες θα συμμετέχει το κοινό είναι οι εξής:

1.    Δράσεις Μείωσης Αποβλήτων
2.    Επαναχρησιμοποίηση Προϊόντων
3.    Πράσινο Προϊόν/Υπηρεσία
4.    Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε Θέματα Περιβάλλοντος
5.    Οργανωμένο Σύνολο με Σημαντική Περιβαλλοντική Δράση
6.    Πράσινο Κτίριο
7.    Πράσινο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

Οι βραβευθέντες σε αυτές τις κατηγορίες θα αναδειχθούν μετά από συμψηφισμό των ψήφων κοινού και Επιτροπής Αξιολόγησης σε ποσοστό 50%-50%.

Εξάλλου, δύο βραβεία θα απονεμηθούν από την ίδια την Επιτροπή Αξιολόγησης ως τιμητικά, τα Green Leader Award και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι υποψήφιοι στα φετινά βραβεία αναδείχθηκαν μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής η οποία αποτελούνταν από εκπροσώπους οργανισμών άμεσα συνδεδεμένους με το περιβάλλον και την προστασία του.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στο InBusinessNews.com, τηλεφωνικώς και με sms. Όλες οι πληροφορίες για το θεσμό και οι υποψήφιες εταιρείες παρουσιάζονται στο ΙN Business Ioυλίου.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου 2013 και οι βραβευθέντες θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή το προσεχές Φθινόπωρο.
 

Δειτε Επισης

Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος