1,3 εκατ. δολ. για τα κουστούμια της «Μελωδία της Ευτυχίας»

Ανάρπαστο έγινε το φόρεμα της Μαρίας, που φορούσε η Τζούλι Άντριους στη «Μελωδία της Ευτυχίας», όπως και αυτά των παιδιών του βαρόνου Φον Τραπ, κουστούμια τα οποία πωλήθηκαν για 1,3 εκατ. δολάρια. Η πώληση έγινε σε δημοπρασία στην Καλιφόρνια.
 
Η ταινία «Η Μελωδία της Ευτυχίας», που απέσπασε πέντε Όσκαρ το 1966, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ και η πρωταγωνίστρια της το 2010 είχε εξομολογηθεί από τηλεοράσεως στην Όπρα Γουίνφρι ότι «δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία».
 
«Στην πραγματικότητα αυτή η ταινία έφτιαξε την καριέρα μου», υποστήριξε η Τζούλι Άντριους, η οποία ενσάρκωσε τη δόκιμη μοναχή Μαρία στις αυστριακές Άλπεις.
Τραγουδώντας στο απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον των Άλπεων, η Μαρία αναλαμβάνει τη φύλαξη των παιδιών του χήρου βαρόνου Φον Τραπ στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο ερωτεύεται και παντρεύεται για να μετατρέψει στη συνέχεια όλη την οικογένεια σε χορωδία, που καταφέρνει να αποδράσει από τους Ναζί.    
Στην ίδια δημοπρασία, μία στολή δύτη από την ταινία «20.000 λεύγες υπό τη θάλασσα», πουλήθηκε αντί 75.000 δολαρίων, ενώ το κουστούμι του Τόνι Σοπράνο που ενσάρκωνε ο αξέχαστος Τζέιμς Γκαντολφίνι, πουλήθηκε για 22.000 δολάρια.
 

Δειτε Επισης

Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025
Biography Month στο Movies Best-Οι ταινίες που θα προβληθούν τον Μάιο
Παρουσίασε το βιβλίο της «Φαγητάρες» η Brand Ambassador των υπεραγορών Αλφαμέγα, σεφ Χριστίνα Χριστοφή
Το ντοκιμαντέρ «The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause» σε αποκλειστική προβολή στην Κύπρο
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation γιόρτασε το Πάσχα με πράξεις γενναιοδωρίας
SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση