4η Έκθεση&Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας&Τηλεπικοινωνιών

Μπροστά σε καθοριστικές αλλαγές και συγκυρίες για την πορεία του κλάδου της πληροφορικής και της τεχνολογίας, η IMH, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEΑ) και το Cyprus Computer Society (CCS), διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το 2006 υπό τη μορφή συνεδρίου και από το 2008 έχει εξελιχθεί σε συνέδριο και έκθεση, σημειώνοντας ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία, με συμμετοχή πέραν των 400 συνέδρων και εκθετών.

Βήμα για εισηγήσεις
Στόχος του φετινού συνεδρίου και της έκθεσης είναι να αποτελέσουν βήμα ανταλλαγής απόψεων και εισηγήσεων, με τη συμμετοχή όλων των θεσμικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων. Επίσης, να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η διοργάνωση ως σημείο αναφοράς στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής και να συνθέσει αποτελεσματικά τις θεσμικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές διαστάσεις του τομέα, στον οποίο θα στηριχθεί μεγάλο μέρος της προσπάθειας για αναδιάρθρωση των ιδιωτικών επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα, ώστε να αντεπεξέλθουν στην κρίση και να αναπτυχθούν.

Ευκαιρία για εκθέτες
Στην 4η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται στις 11 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, καλούμε τους επαγγελματίες του τομέα να λάβουν μέρος ως εκθέτες. Αν η εταιρεία σας εξειδικεύεται σε μια από τις κατηγορίες που ακολουθούν, τότε αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας σε στελέχη εταιρειών, decision makers, ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές. Αδράξτε την ευκαιρία και  παρουσιάστε τρόπους αναδιάρθρωσης οργανισμών, μηχανογράφησης διαδικασιών, εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος, μέσω της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και εφαρμογής προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας. Οι κατηγορίες είναι: Νetworking systems and  communications, inventory control systems, hardware solutions, software solutions for businesses and banking, government, smart cards solutions. 

Εάν επαγγελματικά ανήκετε σε μια από τις πιο πάνω κατηγορίες, τότε η έκθεση σάς δίνει τη δυνατότητα να κατευθύνετε την οικονομία στην ανάπτυξη. Δώστε, λοιπόν, στην αγορά την ευκαιρία να σας δει, να σας ακούσει, να ενημερωθεί και να εφαρμόσει τις προτάσεις σας, για να βελτιστοποιήσει τις υποδομές και τις διαδικασίες της.
Με την παρουσία σας στην έκθεση και το συνέδριο θα μπορέσετε να πείσετε τις εταιρείες ότι ο κλάδος της πληροφορικής και της τεχνολογίας:
• Είναι καίριας σημασίας για τις σημερινές σύγχρονες οικονομίες
• Συνθέτει τον οδηγό επιβίωσης για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημοσίου
• αποτελεί το κλειδί για την ανάπτυξη και την πρόοδο
• προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα της γραφειοκρατίας
Οργανωτής: IMH. Στηρίζουν: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEΑ) και Cyprus Computer Society (CCS). Χορηγοί Επικοινωνίας: IN BusinessNews και το περιοδικό IN Business. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, e-mail: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο