Powersoft & HP: Συμμαχία στο λιανεμπόριο

Η Powersoft, σε συνεργασία με την HP, διεισδύουν τώρα πιο δυναμικά στην αγορά, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου

Η Powersoft, η μεγαλύτερη κυπριακή εταιρεία κατασκευής λογισμικών προγραμμάτων, εισήλθε στην αγορά του λιανικού εμπορίου το 1993, με το προϊόν Power Pro Stock Control.

Έκτοτε διαγράφει ανοδική πορεία, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες, ενώ σήμερα βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία - σταθμούς της, μετά το deal με την Hewlett & Packard (HP), το οποίο της επιτρέπει να ολοκληρώσει με hardware το πακέτο που προσφέρει στην αγορά, δίνοντας τρία χρόνια ολοκληρωμένη εγγύηση (3-3-3 – spare parts, labour & on site).

Η Powersoft μετρά 1.200 και πλέον πελάτες στην αγορά του λιανεμπορίου. Στόχος είναι ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει αισθητά, μετά τη συνεργασία με την HP, η οποία ευνοεί ακόμα περισσότερο τη διείσδυση σε κάθε είδους και μεγέθους επιχείρηση, όπως, υπεραγορές, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, περίπτερα, ινστιτούτα αισθητικής, γυμναστήρια και αλλού.

Προϊόντα λιανεμπορίου
Τα προϊόντα λιανεμπορίου της Powersoft βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα των λογισμικών Powersoft365 και είναι τα ακόλουθα:
1. POS Point of Sales (περιλαμβάνει και το Stock Control) - €39 και €59 το μήνα (η προσφορά των €59 περιλαμβάνει και το Accounting365)
2. Stock Control - €39 το μήνα
3. Ψηφιακός καθρέφτης - €450 το μήνα με ελάχιστη ενοικίαση τους τρεις μήνες
4. Powersoft365 Digital Signage
5. ModaPro 365 - €59 το μήνα
6. Happy or Not - €550 η εγκατάσταση και €79 το μήνα η υπηρεσία

* Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Τα προϊόντα διατίθενται δοκιμαστικά δωρεάν για ένα μήνα, ενώ για νέες εταιρείες που ιδρύθηκαν μέσα στο 2013, η δοκιμαστική δωρεάν περίοδος είναι τέσσερις μήνες χωρίς δεσμεύσεις.

HP Training &
Simulation Centre

Η Powersoft έχει δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης για τα λογισμικά της προγράμματα (simulation). Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονα μέσα, δίνοντας στον εκπαιδευόμενο το πλεονέκτημα να απολαύει αποδοτικότερη εκμάθηση και ασφαλώς εμπέδωση του συστήματος με προσομοίωση.

Διακρίσεις
Η Powersoft διαγράφει εδώ και χρόνια πορεία συνεχούς αναβάθμισης, η οποία την οδήγησε και σε αξιόλογες διακρίσεις. Έχει, για παράδειγμα, βραβευτεί με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας 2011 στον τομέα των υπηρεσιών, για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου λογισμικού ψηφιακής πλατφόρμας ολικής ποιότητας και διαχείρισης. Επίσης, ήταν υποψήφια στα IN Business Awards στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διαρκή ανάπτυξη, εργάστηκε και απέκτησε τα πιστοποιητικά ISO 9001 και TickIT. Επίσης, είναι η πρώτη και μοναδική κυπριακή εταιρεία που πήρε το πιστοποιητικό διεθνούς αναγνώρισης CMMI 3. Η περίοδος υλοποίησης, εκπαίδευσης και αξιολόγησης του μοντέλου διήρκησε 16 μήνες. Το τελικό κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στις €150.000 και μέρος του ποσού επιχορηγήθηκε από το Κέντρο Παραγωγικότητας.

Λογισμικά συστήματα
και συσκευές

POS Point of Sales

Name
Ταμειακές μηχανές, οθόνες αφής και barcode scanners. Λειτουργούν υβριδικά, δηλαδή, σε περίπτωση απώλειας της σύνδεσης στο διαδίκτυο οι μηχανές συνεχίζουν να εργάζονται και φορτώνουν τα δεδομένα όταν ανακτηθεί η σύνδεση.

Stock Control

Name
Είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, που μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος. Επιτρέπει πρόσβαση στον ιδιοκτήτη από όπου κι αν βρίσκεται και είναι, επίσης, υβριδικό.

Ψηφιακός Καθρέφτης

Name
Είναι μια οθόνη που έχει μορφή καθρέφτη, η οποία λειτουργεί με 3D camera και είναι ιδανική για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης. Το κατάστημα καταχωρεί τα προϊόντα του στο σύστημα και ο πελάτης μπορεί να τα «δοκιμάσει» ψηφιακά, μέσα από τον καθρέφτη, προτού τα δοκιμάσει σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί στη βιτρίνα του καταστήματος, επιτρέποντας στους πελάτες να «δοκιμάζουν» τα προϊόντα τις ώρες που είναι κλειστό.

Powersoft365 Digital Signage

Name
Το σύστημα λειτουργεί με την εγκατάσταση διαφημιστικών οθονών σε καταστήματα, μέσα από τις οποίες η Powersoft εκπέμπει διαφημίσεις. Το προϊόν προσφέρεται χωρίς καμία χρέωση και ο πελάτης λαμβάνει ποσοστό επί των εισπράξεων.

ModaPro 365

Name
Είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών ενός καταστήματος ένδυσης ή υπόδησης. Μερικές από τις δυνατότητές του είναι η διαχείριση προϊόντων σε σχέση με το μοντέλο, το χρώμα, το μέγεθος, τις παραγγελίες και τις παραλαβές.

Happy or Not

Name
Το σύστημα Happy or Not επιτρέπει στον πελάτη να δίνει feedback για την εξυπηρέτηση που έλαβε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει αυτόματη wireless σύνδεση με cloud και δυνατότητα έκδοσης γραφικών παραστάσεων για σύγκριση και καταγραφή αποτελεσμάτων.

Δειτε Επισης

Τα σχέδια επιχορηγήσεων για στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων το 2025-Το διαθέσιμο κονδύλι και ο προορισμός του
Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με συντεχνίες και ξενοδόχους ο Παναγιώτου-«Θα κλιμακωθεί η προσπάθεια»
Μ. Κεραυνός: Ευνοϊκή δημοσιονομική προοπτική, μειούμενο δημόσιο χρέος και ισχυρές οικονομικές προοπτικές
Απαντά με στοιχεία για ΕΟΑ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές και 2.302 οικοδομικές άδειες
Το καλύτερο ενιάμηνο όλων των εποχών στον τουρισμό-«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ασιόδοξοι»
Για πρώτη φορά σε επίπεδο Α η κυπριακή οικονομία-Πού στηρίζει την αναβάθμιση σε Α- ο οίκος Scope Ratings
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δεκαπέντε πολιτογραφήσεις για απασχολούμενους σε εταιρείες υψηλής ειδίκευσης την τελευταία τριετία
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν
Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο Jumbo στη Λευκωσία-Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυκαταστήματος