Βραβείο καινοτομίας στο φ-Cloud της PhoenixPro

Το φ-Cloud, η σουίτα τεχνολογιών ασφάλειας (“Security as a Service”) της PhoenixPro βραβεύτηκε για την καινοτομία της στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2013. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και συμμετείχαν πέραν των 250 στελεχών της αγοράς, αξιωματούχων της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υ ποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Eπιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Γιώργος Α. Κορέλλης, CEO της PhoenixPro, δήλωσε «είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ περήφανοι που το φ–Cloud αναγνωρίζεται και βραβεύεται για την καινοτομία του. Οι Security as a Service λύσεις που παρέχονται μέσα από το φ-Cloud, προσδίδουν σημαντικότατα εμπορικά, οικονομικά και τεχνικά οφέλη. Με ξεκάθαρες και απλές χρεώσεις υπό τη μορφή συνδρομής, το φ–Cloud επιτρέπει στους πελάτες μας να απολαμβάνουν υψηλότατο βαθμό ασφάλειας χωρίς την αγορά υλισμικού ή λογισμικού ασφάλειας, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αποκτήσουν ή να διατηρούν εξειδικευμένο προσωπικό ασφάλειας και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν όλα τα σχετικά με τον εξοπλισμό ασφάλειας κόστη όπως ρεύμα, ψύξη, UPS, γεννήτριες και άλλα. 

Υπενθυμίζουμε ότι το φ–Cloud προστατεύει κινητές συσκευές και πλατφόρμες όπως smart phones και tablets και προσφέρει σημαντικά κοστολογικά πλεονεκτήματα μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας από 40% μέχρι και 60%.  Υλοποιείται δε μέσα σε 1 ημέρα, χωρίς απαιτούμενες αλλαγές στην υποδομή των πελατών μας.  Με τη δυνατότητα για εκτέλεση πιλοτικού χωρίς κανένα κόστος ή δέσμευση εκ μέρους του πελάτη, ο κίνδυνος της συγκεκριμένης στρατηγικής και επιλογής για τον πελάτη εξαφανίζεται σχεδόν ολοκληρωτικά.  Ευχαριστούμε τη Επιτροπή Αξιολόγησης για την αναγνώριση καθώς και τους πελάτες μας που επιλέγουν το φ-Cloud ως τη πλατφόρμα για ασφάλεια της ηλεκτρονικής τους περιμέτρου» 

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στα Artemis Accords-Φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς διαστημικής κοινότητας
Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη
Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου
Τα αποτελέσματα της έρευνας CITEA και η ανάλυση του Δείκτη CITEA-Τα σημαντικά ευρήματα
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας-To σύστημα της Softone
Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps