10th Digital Marketing Forum & Exhibition

Σε μια εποχή που η ανάγκη επιβίωσης και δημιουργίας νέων διεξόδων δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων γίνεται επιτακτική, το Digital Marketing και το Οnline Marketing είναι εδώ για να αποτελέσουν πηγή νέων ευκαιριών. Η αναγκαιότητα που γεννά η εποχή του διαδικτύου και των social media έχει γίνει, πλέον, απόλυτα κατανοητή από το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Ωστόσο, τα εργαλεία που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση σε κάθε μορφή του Online δεν αρκεί μόνο να επιδεικνύονται, αλλά και να εφαρμόζονται με τις κατάλληλες στρατηγικές, ώστε να προσελκύουν νέους επισκέπτες, να τους εκπαιδεύουν και να τους πείθουν να αγοράζουν. Το μέλλον της διαφήμισης μέσα από το διαδίκτυο διαγράφεται λαμπρό. Αυτό το μετρήσιμο, αποτελεσματικό και φθηνό μέσο επικοινωνίας έχει να προσφέρει πολλά και πολύ περισσότερα όσο αυξάνονται οι χρήστες του. Διαφημιστές, καταναλωτές και επιχειρήσεις, όλοι γίνονται ένα, καθώς το μήνυμα περνά από οθόνη σε οθόνη, εισπράττοντας το ένα Like μετά το άλλο!

Στο 10ο Digital Marketing Forum & Exhibition, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, καλούμε τους επαγγελματίες του τομέα, τους ideal partners κάθε επιχείρησης, να λάβουν μέρος ως εκθέτες. Εφόσον είσαι ένας από αυτούς, αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία που σου δίδεται για δικτύωση και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σου σε στελέχη εταιρειών, decision makers και επαγγελματίες του μάρκετινγκ - που εντρυφούν σε θέματα Online Marketing & Digital Marketing - ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σου και την εικόνα της στην αγορά.

Αν η εταιρεία σου προσφέρει υπηρεσίες σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες, τότε δήλωσε συμμετοχή τώρα ως εκθέτης για να έχεις άμεση πρόσβαση στο πιο premium ακροατήριο του τομέα Marketing της κυπριακής αγοράς. Οι κατηγορίες είναι: Search engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Web site Design/Development, Web Analytics, Graphic Design, Online Marketing, Digital Marketing, Social Media Marketing, Interactive Marketing, Mobile Marketing, Mobile Applications, Advertising & Media Agencies, Web portals or portals, E-Commerce, Email Marketing, Viral Marketing και Webcasting/Streaming Media.  

Οργανωτής: IMH. Χορηγοί: Cablenet και Phil Andreou Digital Printing Services Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: το περιοδικό IN Business, το πρώτο business portal της Κύπρου, InBusinessNews.com και το SIGMALIVE.COM. Υποστηρικτές: ΙΑΒ Hellas, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου και Electra Hotels & Resorts. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, e-mail: events@imhbusiness.com.
 
 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στα Artemis Accords-Φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς διαστημικής κοινότητας
Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη
Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου
Τα αποτελέσματα της έρευνας CITEA και η ανάλυση του Δείκτη CITEA-Τα σημαντικά ευρήματα
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας-To σύστημα της Softone
Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps