MTN: Συνεχίζει με περισσότερη «Έχω ΜΤΝ»

Νέα εταιρική εκστρατεία με την επωνυμία «Έχω ΜΤΝ» ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου η ΜΤΝ, η οποία θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, σε έντυπες καταχωρήσεις, την εξωτερική διαφήμιση (outdoor) και φυσικά το διαδίκτυο.

Με την εκστρατεία αυτή επώνυμοι προτείνουν ΜΤΝ παρουσιάζοντας τους λόγους για τους οποίους κερδίζει διαρκώς μερίδιο στην αγορά: ταχύτητα, κάλυψη, οικονομία και τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε συσκευές. Η εκστρατεία θα ανανεώνεται διαρκώς για να θυμίζει τα προνομία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές της εταιρείας, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Κύριο στοιχείο της εκστρατείας, σύμφωνα με την Μάρλεν Μιχαήλ, Head of Communications στην MTN, αποτελούν τα testimonials από δημοφιλείς συνδρομητές της MTN, γνωστά πρόσωπα της επιχειρηματικής, δημοσιογραφικής, κοινωνικής ζωής και του lifestyle.

Κατά την πρώτη φάση της εκστρατείας, όπως σχολιάζει η κ. Μιχαήλ, δημιουργήθηκαν πρώτα τέσσερα spots στα οποία εμφανίζονται οι: Τάσος Τρύφωνος, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος, Ιωάννα Μωυσέως, fashion blogger, fashion editor και επιχειρηματίας, Δημήτρης Ευθυμίου, δημοσιογράφος και Ευαγγελία Καολή, site manager, Iacovou Brothers Group. Στη συνέχεια, περισσότεροι πελάτες της εταιρείας θα μιλήσουν για τους λόγους που επέλεξαν ΜΤΝ.

Η επιλογή των συγκεκριμένων ατόμων έγινε διότι «τα άτομα αυτά, λόγω του ότι είναι δημοφιλή, εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς μας. Είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες με πλούσια  δραστηριότητα και υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες τους. Αυτό ακριβώς μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε: Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μοναδική εμπειρία και κορυφαία ποιότητα δικτύου», υπογραμμίζει η κ. Μιχαήλ.

Η εταιρεία θα συνεχίσει με περισσότερα videos μιας και η εκστρατεία έχει μεγάλη ανταπόκριση. Η δεύτερη φάση της εκστρατείας θα προβάλλει νέα testimonials επωνύμων πελατών της ΜΤΝ με περισσότερους λόγους για να «έχεις ΜΤΝ», πλεονεκτήματα και προνόμια που απολαμβάνουν οι συνδρομητές της εταιρείας.


Δειτε Επισης

Η Κύπρος στα Artemis Accords-Φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς διαστημικής κοινότητας
Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη
Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου
Τα αποτελέσματα της έρευνας CITEA και η ανάλυση του Δείκτη CITEA-Τα σημαντικά ευρήματα
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας-To σύστημα της Softone
Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps