Ernst & Young: Νέος CEO και brand name

Την υιοθέτηση του EY ως διεθνούς εμπορικού σήματός της, και την υιοθέτηση του στόχου «Building a better working world», ανακοίνωσε στις 1 Ιουλίου η Ernst & Young, παρουσιάζοντας το νέο λογότυπο της.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αλλαγή στην διοίκηση της εταιρίας σύμφωνα με την οποία ο Mark Weinberger αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας διεθνώς, αντικαθιστώντας τον Jim Turley.

«Building a better working world»

Από σήμερα ο στόχος «Building a better working world» θα συνοψίζει  την αποστολή της εταιρίας και θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του σήματός της.

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ κ.Mark Weinberger σχολίασε: «Στην ΕΥ, η οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα ήταν πάντα ο στόχος μας και από σήμερα απεικονίζουμε το στόχο αυτό με ένα σαφή και συνοπτικό τρόπο. Αυτός ο φιλόδοξο στόχος θα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των μελλοντικών κινήσεων της εταιρίας. Κάθε μέρα, κάθε στέλεχος της ΕΥ είναι κομμάτι της προσπάθειας για οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα – για τους πελάτες μας, τις κοινότητές μας και για τις οικογένειές μας. Πιστεύουμε ότι όλα όσα κάνουμε, όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, η κάθε συνεργασία με τον πελάτη ή τον συνάδελφο, πρέπει να συνεισφέρει για να κάνει τον κόσμο καλύτερο από ότι ήταν πριν.
Όταν επιχειρήσεις αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο, αυξάνεται η απασχόληση, οι καταναλωτές ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις επενδύουν στις κοινότητές τους. Πέρα από την απλή  ανάπτυξη, ένας κόσμος που λειτουργεί καλύτερα αξιοποιεί και αναπτύσσει τις ανθρώπινες δεξιότητες και ενθαρρύνει τη συνεργασία. Κατανοούμε την υποχρέωση μας να δούμε πέρα από το ατομικό μας συμφέρον και να συμμετέχουμε στην κοινωνία. Χρησιμοποιούμε την παγκόσμια παρουσία μας και τις σχέσεις μας με τους πελάτες, τις κυβερνήσεις και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για να προκαλέσουμε αλλαγή προς το καλύτερο»

Οι αξίες

Όπως εξηγεί ο Mark Weinberger: «Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις της εταιρίας μας καθορίζουν το ποιοί είμαστε και θα παραμείνουν το θεμέλιο της εταιρικής μας κουλτούρας. Οι άνθρωποί μας επιδεικνύουν ακεραιότητα, σεβασμό και ομαδικότητα, και διακρίνονται από ενέργεια και ενθουσιασμό. Έχουν το θάρρος να οικοδομούν σχέσεις βασισμένες στο να «κάνεις το σωστό.»

Απλουστευμένη ονομασία και νέο λογότυπο

Η ΕΥ απλοποίησε το εμπορικό σήμα της και επανασχεδίασε το λογότυπό της.
“Η συντομευμένη ονομασία ΕΥ θα δώσει τη συνοχή και την ευκολία χρήσης στις υπηρεσίες και τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, επανασχεδιάσαμε και το λογότυπο μας, απεικονίζοντας την νέα επωνυμία μας με σαφήνεια στο σχεδιασμό. Το νέο εμπορικό σήμα και το λογότυπο μας αναδεικνύουν με σαφήνεια και τόλμη το ποιοι είμαστε και αντανακλούν τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να είμαστε το καλύτερο brand στον κλάδο μας. Το σήμα και το λογότυπό μας φανερώνουν το ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε. Σήμερα παίρνουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το πώς εμείς οι ίδιοι εκπροσωπούμαστε στις αγορές σε όλο τον κόσμο απέναντι στους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε» δήλωσε ο κ. Weinberger.

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ

Ο Mark Weinberger 51 ετών, έχει διαγράψει διακεκριμένη επαγγελματική πορεία έχοντας καταλάβει σειρά ηγετικών θέσεων τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΥ. Ο κ. Weinberger έχει διατελέσει επικεφαλής Φορολογικών Υπηρεσιών στην Αμερική και διεθνώς, ενώ επίσης συμμετείχε στο διεθνές εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρίας. Υπήρξε senior advisory partner για ορισμένους από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρίας μετέχοντας επίσης και στις επιτροπές Διεθνών Αγορών και Διεθνούς Πολιτικής. Στη διάρκεια της προεδρίας στις ΗΠΑ του George W. Bush διετέλεσε αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών για τη φορολογικής πολιτική, ενώ ο Πρόεδρος Clinton τον διόρισε στη Συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο Mark Weinberger δήλωσε: «"Είναι μεγάλη τιμή το να ηγηθείς αυτού του σπουδαίου οργανισμού σε αυτήν την περίοδο δυναμικών αλλαγών. Ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η EY έχει μια περήφανη ιστορία που εκτείνεται πίσω πάνω από έναν αιώνα. Στο διάστημα αυτό έχουμε εμπεδώσει ένα όνομα που ταυτίζεται με την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα. Οικοδομούμε πάνω στην ιστορία και τη φήμη μας για να δημιουργήσουμε το μέλλον μας.»

Ευχαριστίες στον Jim Turley

Ο Mark Weinberger ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Jim Turley «για όλα όσα έχει κάνει για τον κλάδο μας, τα τελευταία 12 χρόνια ως πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος, καθώς και για τα 36 χρόνια προσφοράς του στην ΕΥ. Είμαι αποφασισμένος να αξιοποιήσω τις ισχυρές βάσεις που έχει δημιουργήσει.»
 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού