«Secret Bites» από το Pralina

Έξι καλοκαιρινές βραδιές, έξι ζωντανά μαθήματα μαγειρικής και έξι διαφορετικά μενού συνθέτουν το παζλ του καλοκαιριου που ετοιμάζει το Pralina για την καλοκαιρινή σεζόν στη Λευκωσία, αποκλειστικά για όσους αρκούνται μόνο με την ποιότητα των πιάτων και της εξυπηρέτησης του φημισμένου καφέ-εστιατορίου, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σχετική ανακοίνωση του γνωστού καφέ-εστιατορίου.

"Το Pralina κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές στη Λευκωσία μοναδικές βγάζοντας την κουζίνα και τον διακεκριμένο σεφ Χρίστο Χατζηλύρα στον εξωτερικό του χώρο, παρουσιάζοντας στους πελάτες του κάθε λεπτομέρεια για το πιάτο που θα σερβιριστούν" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Κάποιοι το αποκαλούν ζωντανό μάθημα μαγειρικής και προτάσεων για καλό κρασί από το Pralina πρωτοποριακές κινήσεις άλλοι έστω ως έναν αλλιώτικο τρόπο για να μυηθεί κανείς στα μυστικά της γαστρονομίας και του οίνου. Το Pralina με δυο λόγια ονομάζει το γαστρονομικό θέαμα: βραδιές: «Secret Bites».

"Αρχής γενομένης από την Τετάρτη, 19 Ιουνίου και για κάθε Τετάρτη που ακολουθεί μέχρι τέλη Ιουλίου, το κοινό δεν θα έχει άλλη επιλογή από το διαδραστικό, γαστρονομικό show του Pralina, που θα ταξιδέψει σε μοναδικά, γευστικά μονοπάτια και θα αποκαλύψει τα μυστικά εκλεκτού οίνου. Το ξεχωριστό σκηνικό του Pralina θα συμπληρώσει ζωντανή μουσική. Οι συνδαιτιμόνες θα πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι τους στο Pralina μέχρι τις 8:15 το βράδυ" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Pralina.

Τονίζεται ότι ο αριθμός θέσεων στις βραδιές Pralina«SecretBites»είναι περιορισμένος και το κοινό καλείται έγκαιρα να κάνει τις κρατήσεις του στο τηλέφωνο: 22660491.

Η οργάνωση των βραδιών «Secret Bites» διεκπεραιώνεται από τη ομάδα event και PRmanagementHazeTeam.Ο επισκέπτης φεύγοντας παίρνει τη συνταγή και την εκτέλεση που θα παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι να υλοποιείται, κρατώντας για το σπιτί τα γαστρονομικά μυστικά της βραδιάς για το τέλειο δείπνο.
 

Δειτε Επισης

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το ανανεωμένο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One 9th edition
Οι κούκλες της Κyriakides Mushrooms θα ταξιδέψουν σε νηπιαγωγεία ολόκληρης της Κύπρου
Κύριος χορηγός του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας η Πετρολίνα
ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)