Online συνεργασία Primark- Asos

Το πρώτο της εγχείρημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ξεκίνησε η ιρλανδική εταιρεία μόδας Primark μέσω μιας συνεργασίας με τον online λιανέμπορο Asos.
 
Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο brand, Primark, βγαίνει εκτός των καταστημάτων του. Προς το παρόν 20 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου φορεμάτων, τζιν και μπουφάν, που κυμαίνονται μεταξύ £6 - £22 διατίθενται στο Asos.com, αλλά δεν είναι γνωστό αν η γκάμα επεκταθεί κι άλλο.
 
Όπως αναγράφει στην ιστοσελίδα του το Asos, το φαινόμενο Primark ενώνει τις δυνάμεις του μαζί του και γίνεται μέρος των brands του high street, ενδίδοντας στις νεότερες τάσεις της βραβευμένης μόδας, που αποτελείται από τζιν, φορέματα, τυπωμένα t-shirts και άλλα.
 
Στον ιστότοπο του Asos συμπεριλαμβάνονται κι άλλα εμπορικά σήματα όπως, Oasis, Topshop και Stella McCartney.
 
Πηγή: www.marketingweek.co.uk
 

Δειτε Επισης

ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών
ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar: €300 δώρο σε κάθε εργαζόμενο-To «ευχαριστώ» στο προσωπικό
Το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης του Kia EV3 προσφέρει πιο ομαλή οδήγηση και αυξημένη αυτονομία