Σύντομα η επέκταση του The Mall of Cyprus

Σύντομα θα υποβληθεί πολεοδομική αίτηση για επέκταση του The Mall of Cyprus κατά περίπου 4.000 τετραγωνικά μέτρα με επιπρόσθετους χώρους στάθμευσης, για τη δημιουργία νέων εμπορικών χώρων.

Αυτό ανέφερε ο Μάριος Παναγίδης πρόεδρος της ITTL Trade Tourist & Leisure Park Plc, ιδιοκτήτριας του χώρου κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Το κέρδος εργασιών της εταιρείας, ανήλθε σε €9.686.000, σε σύγκριση με €9.115.000 το 2011,παρουσιάζοντας αύξηση 6,2%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2012 λειτούργησε για ένα πλήρες έτος η νέα πτέρυγα καταστημάτων στο The Mall of Cyprus, με αποτέλεσμα αυξημένα κέρδη. Το  κέρδος μετά τη φορολογία για το 2012 ήταν €6.900.000, από €5.433.000 τον προηγούμενο χρόνο.

Η επισκεψιμότητα στο Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα διατηρήθηκε και το 2012 σε πολύ ψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας τα 6,5 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρθηκε, παρά το γεγονός ότι δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα αποτελέσματα το 2013 αν και ελαφρώς μειωμένα, θα εξακολουθήσουν να είναι κερδοφόρα.

 

Δειτε Επισης

Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Κώστας Κουμής: Υποσχόμενη και σημαντική για τον τουρισμό της Κύπρου η αγορά των ΗΑΕ-Τα οφέλη από το Investopia
Αισιοδοξεί το λιανεμπόριο λόγω τουρισμού εν μέσω ενεργειακής και υδατικής κρίσης-Ισχυρές οι προοπτικές ανάπτυξης