Handy’s Security: Ετήσιο πρόγραμμα ασφάλειας στα σχολεία

Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφάλειας στα Σχολεία, προσφέροντας ένα σύστημα συναγερμού σε ένα σχολείο κάθε χρόνο, ξεκίνησε η Handy’s Security Systems στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, καλώντας κι άλλες εταιρείες σε όλη την Κύπρο να κάνουν το ίδιο.
 
Επενδύοντας σε μια πολύ σημαντική παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, αλλά που πολύ λίγα γίνονται στην Κύπρο για τον εορτασμό της, η Handy’s Security Systems επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε 1η Ιουνίου για να απονείμει στο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα, στη Λευκωσία, την εγκατάσταση του καλύτερου δυνατού συστήματος ασφαλείας. 
 
Για να σηματοδοτήσει το τέλος της εκστρατείας για αυτή τη χρονιά, η Handy’s Security Systems γιόρτασε την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, μαζί με τους μαθητές και το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Βαρνάβα, σε ένα ξεχωριστό πάρτι για τα παιδιά ως μέρος της τελικής τους γιορτής. Μαζί με τους γονείς, η ομάδα της Handy’s Security Systems συζήτησε τα θέματα ασφάλειας στο σχολείο και χάρισε γλυκά και σοκολάτες στα παιδιά.
 
Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Άντης Σωφρονίου η εταιρεία αισθάνεται ευγνώμον και υποχρεωμένη να προσφέρει στήριξη, πρακτική βοήθεια και κυρίως φιλία μέσα από τη Γιορτή της Εκπαίδευσης με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού. «Ο αριθμός των οικογενειών που έχουν ανοίξει τις καρδιές και τις ζωές τους σε εμάς για να προσφέρουν το πάθος τους για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στα σχολεία, μας έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το πόσο ζωτικής σημασίας είναι η στήριξή μας στο κτίσιμο δυνατών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες, καθώς συνεχίζουμε τη συνεισφορά μας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας οικογενειακής ζωής στην Κύπρο», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού