Kapnos Airport Shuttle: Προσφορές και νέες υπηρεσίες

Πέντε χρόνια και 60.000 δρομολόγια συμπληρώνει τον Ιούλιο η Kapnos Airport Shuttle. Επ’ ευκαιρία των πιο πάνω, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πάμπος Καπνός, παρέθεσε διάσκεψη Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε δύο ενέργειες στις οποίες θα προβεί η εταιρεία προς όφελος των επιβατών της. Συγκεκριμένα: (α) Την 1η Ιουλίου και ειδικότερα στις 9:30 το πρωί, συμπληρώνονται 60.000 δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας. Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, θα ταξιδέψουν δωρεάν. (β) Από την ίδια μέρα, δηλαδή την 1η Ιουλίου, η εταιρεία ξεκινά μια νέα υπηρεσία, με στόχο πάντα τη διευκόλυνση των καταναλωτών – πελατών της. Ειδικότερα, η εταιρεία θα είναι σε θέση να παρέχει σε οικογένειες ή ομάδες επιβατών των πέντε ατόμων και άνω, δωρεάν μεταφορά από το σπίτι τους στο σταθμό και από το σταθμό στο σπίτι τους.

Η δωρεάν μεταφορά, θα ισχύσει για την πρωτεύουσα και τα προάστια, με την προϋπόθεση ότι τα άτομα αυτά, θα είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Σκοπός της νέας αυτής υπηρεσίας, όπως ανέφερε ο κ. Καπνός, είναι να εξυπηρετήσει πενταμελείς οικογένειες ή ομάδες επιβατών που χρειάζονται πέραν του ενός οχήματος για να μεταβούν στο σταθμό.

Πέραν αυτών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι από τον Ιούλιο, λόγω και της αύξησης της αεροπορικής κίνησης, αναμένεται ότι θα αυξηθούν και τα δρομολόγια της εταιρείας. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Καπνός ανέφερε ότι θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, το θέμα με το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών για να τερματιστεί και σχετική αβεβαιότητα που υπάρχει. Πρόσθετα, ο κ. Καπνός, ερωτηθείς για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, ανέφερε ότι γίνονται σκέψεις για έναρξη δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου. Ωστόσο, είναι ένα εγχείρημα το οποίο για να έχει επιτυχία και να εξυπηρετήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το επιβατικό κοινό θα πρέπει να προγραμματιστεί και να εκτελεστεί σωστά.

Ο Πάμπος Καπνός ανέφερε ότι η υπηρεσία δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια με 24 δρομολόγια ημερησίως. Στη συνέχεια τα δρομολόγια αυξήθηκαν στα 30 και το καλοκαίρι του 2012, η εταιρεία εκτελούσε 42 δρομολόγια ολόκληρο το 24ωρο.

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού