powered by

G&P Lazarou: «Εκστρατεία» στην Κίνα

Στην πολλά υποσχόμενη κινέζικη αγορά θα βρεθεί τις πρώτες τρεις βδομάδες του Ιούλη κλιμάκιο της G&P Lazarou με στόχο να παρουσιάσει επιλεγμένα ακίνητα σε υποψήφιους αγοραστές.

Στην Κίνα θα βρεθούν τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Γιώργος Πέτσας και Νικόλας Μιχαλιάς και ο συνεργάτης τους στην Πάφο Αντώνης Χρίστου. Στην Κίνα θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο εκεί αντιπρόσωπος της εταιρίας Alex Mao.  

Η αποστολή θα διοργανώσει road shows μεταξύ 3-22 Ιουλίου στις πόλεις Σαγκάη, Πεκίνο, Suzhou, Hangzhou και Wanzhou με στόχο την προώθηση  και πώληση επιλεγμένων ακινήτων στην Κύπρο.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας και παρόλη την δύσκολη κατάσταση που ακολούθησε μετά το Eurogroup κατάφερε να φέρει ήδη κινέζους πελάτες και συνεργάτες  στην  Κύπρο για παρουσίαση», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρία έχει βάση και αντιπρόσωπο στην Σαγκάη όπου έχει ήδη διοργανώσει
σεμινάρια.

Μετά το πάγωμα της αγοράς λόγω του Eurogroup, η αγορά της Κίνας αναθερμαίνεται και η εταιρία εναποθέτει τις ελπίδες της για ανάπτυξη εκεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Ακάμα αλλάζουν τα δεδομένα εν μέσω αναπτυξιακών έργων
Τρεις Κύπριοι στην ηγεσία διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών πολιτικών μηχανικών
Η Λευκωσία στην πρώτη θέση των δέκα ακριβότερων πωλήσεων Μαρτίου-€92,7 εκατ. oι 50 μεγαλύτερες πράξεις παγκύπρια
Αγορά ακινήτων-Πάφος: Η τιμολόγηση-κλειδί των €300–€400 χιλ. και ο κίνδυνος ακίνητα να βρεθούν εκτός αγοράς
Altia: Με επιτυχία το ετήσιο γεύμα εργασίας με συνεργάτες
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Προκήρυξη για πεντάστερο ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στη Γεροσκήπου
Oικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Komitis Eco Village: Η επένδυση μεγατόνων και τι θα περιλαμβάνει το συνταξιοδοτικό χωριό στη δυτική Λευκωσία
Ελκυστικές επιλογές σε οικιστικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων: Νέα αναστολή πλειστηριασμών για εγκλωβισμένους αγοραστές