Ιταλική εβδομάδα στα Lidl από 25 έως 29 Ιουνίου

Από 25 έως 29 Ιουνίου η Lidl φέρνει στην Κύπρο γεύσεις από την Ιταλία. Η γερμανική αλυσίδα υπεραγορών καλεί το κοινό να επισκεφτεί τα καταστήματά της και να απολαύσει μια γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας με μια ποικιλία ιταλικών γεύσεων, όπως σάλτσες, γλυκίσματα, ζυμαρικά, κρασιά, κ.α.

Μάλιστα η Lidl δίνει και περισσότερες λεπτομέρειες για την ιταλική εβδομάδα με τις ακόλουθες πληροφορίες: Italiamo Ιταλικές σάλτσες ποικιλία
Τι θα μπορούσε να ήταν νοστιμότερο από την πλούσια γεύση της ιταλικής σάλτσας τομάτας, η οποία μπορεί να συνοδεύσει αρμονικά κάθε ποικιλία ζυμαρικού αλλά και πίτσας. Η συγκεκριμένη σάλτσα διατίθεται σε πλούσια ποικιλία γεύσεων!

Combino Ζυμαρικά Trottole Tricolore
Τα ζυμαρικά είναι το κατάλληλο γεύμα για να σας ταξιδέψει στη μαγευτική Ιταλία, χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα μια μοναδική γευστική εμπειρία. Τα ζυμαρικά Τricolore, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, είναι ιδιαίτερα εύκολα στο μαγείρεμα, καθώς ο χρόνος ετοιμασίας τους δεν υπερβαίνει τα 8 λεπτά.
Trattoria Alfredo Picco Pizzi

Απολαύστε τα 12 μίνι πιτσάκια με ντομάτα, τυρί έμμενταλ, νόστιμα λαχανικά και καυτερό σαλάμι peproni, που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!
Παγωμένο γλύκισμα Italiamo

Ένα κρεμώδες παγωτό από τη Φλωρεντία αποτελούμενο από γάλα, κρόκο αυγού, μέλι, μιανότα κρασιού, άρωμα περγαμόντο, πορτοκάλια και λεμόνια γλασέ.
Οίνος ροζέ Cerasuolo d’ Abruzzo

Αυτό το έντονο κρασί από το Abruzzo εντυπωσιάζει με τη φρουτώδη γεύση του. Έχει άρωμα από κεράσι βατόμουρο και αμύγδαλα και μια απαλή, αρμονική γεύση. Συνοδεύστε το με αγαπημένες ιταλικές νοστιμιές και όχι μόνο... Προτεινόμενη θερμοκρασία 12-14 βαθ. Κελσίου.

Δειτε Επισης

Φον ντερ Λάιεν: Η εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ προσφέρει σταθερότητα σε αβέβαιους καιρούς
«Η αρχή ενός νέου εμπορίου με τις ΗΠΑ»-Πώς αντιδρούν οι Έλληνες εξαγωγείς
Mall of Cyprus: Οι τελευταίες πινελιές στο Kiabi, πότε αναμένεται το soft opening και η νέα εποχή με το Players Arcade
Έδωσαν τα χέρια Τραμπ και Ούρσουλα-Μέγα deal ΗΠΑ και Ε.Ε. με δασμούς 15% στα ευρωπαϊκά προϊόντα
Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων