Εικαστική διαμαρτυρία με τουαλέτες έξω από την Κεντρική

Είκοσι αυτοσχέδιες τουαλέτες έστησε έξω από το κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο ζωγράφος Ανδρέας Ευσταθίου, σε μια πρωτότυπη ιδέα έκφρασης διαμαρτυρίας για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η Κύπρος.

"Μέσω της εικαστικής τέχνης κάνω μια εικονική διαμαρτυρία, είναι μια εικονική διαμαρτυρία για το κακό της Κύπρου γι αυτό και τις έστησα έξω από αυτό το κτίριο", ανέφερε μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο 49χρονος Ευσταθίου.

Όπως είπε, "ο κόσμος περνώντας έξω από τη Κεντρική Τράπεζα και βλέπει σε παράταξη είκοσι τουαλέτες νομίζω ότι λαμβάνει το μήνυμα και έχει άποψη για να μπορεί να καταλάβει και τι έγινε και έφτασε η χώρα μας σε αυτό το σημείο".

Περιγράφοντας τις τουαλέτες που κατασκεύασε ο ίδιος, ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι πρόκειται για μια τουαλέτα, η οποία, όπως είπε έχει δύο όψεις, αφού από μπροστά είναι τουαλέτα, ενώ όταν ειδωθεί από πίσω παραπέμπει σε ταφόπλακα.

Ο κ. Ευσταθίου είπε ότι συναντήθηκε με την Εκπρόσωπο της ΚΤΚ Αλίκης Στυλιανού, στην οποία ανέφερε τον λόγο για τον οποίο τοποθέτησε τις αυτοσχέδιες τουαλέτες, ενώ ενημέρωσε και Αστυνομικούς, οι οποίοι προσήλθαν στο χώρο για να ελέγξουν την όλη κατάσταση.

Δειτε Επισης

Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)