Όταν οι προσλήψεις γίνονται συμβόλαια

Κύριε Στυλιανίδη αν δεν προσλαμβάνετε και απλά δίδεται συμβόλαια δεν σημαίνει κάτι. Και όσοι εργάζονται με συμβόλαια πληρώνονται και μάλιστα συνήθως πιο αδρά από τους υπόλοιπους.

Και αν δεν ξεπερνάτε τους προϋπολογισμούς δεν κάνετε και κανένα θαύμα αν αναλογιστούμε την τεράστια αύξηση στις πρόωρες αφυπηρετήσεις. Κανονικά έπρεπε να προσπαθείτε να τους μειώνετε.

Και αν ήταν πάγια τακτική οι προσλήψεις με συμβόλαια (που ήταν), αν όντως θέλετε να αλλάξατε νοοτροπία, να την καταργήσετε.

ΑνΑν
 

Δειτε Επισης

Η... απάντηση του επιχειρείν στην άδικη στοχοποίηση
Παρακολουθεί στενά και από κοντά για την ΑΤΑ ο Κεραυνός
Η διάψευση Παπαναστασίου από CPP για τον «Προμηθέα» και η αναξιοπιστία της κοινοπραξίας
Το αλαλούμ με τα ενεργειακά και ο εκνευρισμός Παπαναστασίου με την ΔΕΦΑ-«Ακούτε την ερώτηση πριν να απαντάτε»
Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας