Όαση χαλάρωσης και ευεξίας το Spa του Sunrise Pearl

Ένας παράδεισος χαλάρωσης και ευεξίας κρύβεται στην καρδιά του υπερσύγχρονου και πολυτελούς ξενοδοχείου Sunrise Pearl στον Πρωταρά, του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί το μεγαλύτερο κέντρο παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών SPA στην περιοχή, ιδανική επιλογή για άνετες και ήρεμες στιγμές μακριά από το άγχος της πόλης και της καθημερινότητας.  
Name
Συνδυάζοντας μοντέρνες τάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, οι χώροι  του SPA προσφέρουν πολυτέλεια και χαλάρωση μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις όπως αρχαίες θεραπείες με βότανα για το πρόσωπο, μασάζ και θεραπείες σώματος. Προσφέρονται, επίσης, μοναδικές θεραπείες Aqua Thermal, καθαριστικές θεραπείες ποδιών, που προετοιμάζουν το σώμα για τα μετέπειτα εναλλασσόμενα θερμαινόμενα δωμάτια όπως samarium, steam bath, sauna, show chamber και invigorating showers. Στα δωμάτια αυτά, η θερμοκρασία αυξάνεται σταδιακά για να βοηθήσει τη διαδικασία αποτοξίνωσης και καθαρισμού του δέρματος, καθώς και τη χαλάρωση των μυών και κλειδώσεων. Στη συνέχεια δροσερές πισίνες βοηθούν το σώμα να δροσιστεί και να χαλαρώσει. Το Sunrise Pearl Spa προσφέρει πακέτα για ολοήμερες θεραπείες, κομμωτήριο, μανικιούρ και πεντικιούρ.
Name
Το ολοκαίνουργιο Sunrise Pearl, το οποίο άνοιξε τις πύλες του μόλις τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκεται στην παραλία του Πρωταρά, ακριβώς δίπλα από το Sunrise Hotel. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που προσφέρει υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, 99 deluxe δωμάτια, 10 junior suites με ιδιωτική πρόσβαση σε πισίνα, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ και τέσσερις εξωτερικές πισίνες. Το Pearl είναι η τέταρτη ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου, μετά το Sunrise Hotel και δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων, το Sandra Hotel Apartments και το Brilliant Hotel Apartments. Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunrise.com.cy.
 

Name

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor