Odyssey Consultants: Συνεργασία με Lieberman Software

Η Odyssey Consultants Ltd., ανακοίνωσε την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τη Lieberman Software, αμερικάνικη εταιρεία παροχής λύσεων Privileged Identity Management.

Η Odyssey, με τη συνεργασία αυτή, θα προμηθεύει μεγάλες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη με λύσεις Privileged Identity Management. Οι λύσεις αυτές βοηθούν τους οργανισμούς να διασφαλίσουν την χρήση των προνομιούχων λογαριασμών τους, να προστατεύσουν την πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και ταυτόχρονα να συμμορφωθούν με κανονιστικά πλαίσια.

Οι λύσεις Privileged Identity Management της Lieberman Software, συμπεριλαμβανομένου και του βραβευμένου προϊόντος Enterprise Random Password Manager™, έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης προνομιούχων λογαριασμών μέσα στο δίκτυο ενός οργανισμού και την τακτική ανανέωσή τους με μοναδικά και σύνθετα διαπιστευτήρια. Αυτό αποτρέπει τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και τα όποια κακόβουλα προγράμματα από το να αποκτήσουν ανώνυμη και απεριόριστη πρόσβαση σε προνομιούχους λογαριασμούς και σε συστήματα με ευαίσθητα δεδομένα. Οι λύσεις Privileged Identity Management της Lieberman Software έχουν αναγνωριστεί σαν πρωτοπόρες  από διεθνείς οίκους αξιολόγησης, όπως η Gartner και η Forrester.
 

Δειτε Επισης

Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων
Στις εγκαταστάσεις της Hellas Sat ο Νίκος Χριστοδουλίδης-Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από Χριστόδουλο Πρωτοπαπά
Χαράλαμπος Μωυσέως: Η καινοτόμα πρόταση της Cablenet που αλλάζει τα οικιακά τεχνολογικά δεδομένα (vid)
OpenAI: Προχωρά η πλατφόρμα για social media με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη
Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play-Υπέγραψαν letter of intent με τον υφυπουργό Έρευνας
Έρευνα PwC: Η υιοθέτηση της ΤΝ θα μπορούσε να αυξήσει το παγκόσμιο ΑΕΠ κατά 15% έως το 2035
Στην έκθεση GITEX Asia ο Επικεφαλής Επιστήμονας-Επαφές για ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κόμβου καινοτομίας