Η Blue Island Beer στην Κύπρο από την GEOGEO Ltd

 

Τη διανομή της μπίρας Blue Island στην Κύπρο ανέλαβε η εταιρεία GEOGEO Ltd. Πρόκειται για προϊόν της ελληνικής ζυθοποιίας Eza. 
 
Είναι μια πολύ ελαφριά μπίρα, σε μοντέρνα συσκευασία, σε διάφανη λευκή φιάλη. Παρασκευάζεται από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο. 
 
Η Eza ήταν αντιπρόσωπος της μπίρας Stella Artois για 15 χρόνια για την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. 
Η GEOGEO Λτδ ξεκίνησε τώρα τη διανομή της Blue Island Beer στην Κύπρο κι ο director της εταιρείας Πέτρος Γεωργίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί στην κυπριακή αγορά ιδιαίτερα, αφού λανσάρεται τώρα το καλοκαίρι. «Ετοιμάζουμε καμπάνια με διαφημιστικό λεωφορείο της Blue Island στις παραλίες και promotions στα clubs, στα εστιατόρια και στα social media», σημείωσε. 
 
Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης, τα ποτά Bob Marley και το φρουτοποτό «Feel Good», ενώ η Blue Island αποτελεί τώρα το μόνο αλκοολούχο ποτό που διανέμει. «Είναι το δυνατό μας όπλο αυτή τη στιγμή και θα αρχίσουμε τη διανομή στο 99% των bars και clubs, αλλά και σε υπεραγορές», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών
ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar: €300 δώρο σε κάθε εργαζόμενο-To «ευχαριστώ» στο προσωπικό
Το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης του Kia EV3 προσφέρει πιο ομαλή οδήγηση και αυξημένη αυτονομία