powered by

Κanaris Demetriades στο δίκτυο WTP Advisors

Η Eταιρεία Κanaris Demetriades & Associates Limited (ΚDA) εντάσσεται στο Παγκόσμιο Δίκτυο της WTP Advisors ως ο αντιπρόσωπος της στην Κύπρο (Cyprus Affiliate Member).

Η WTP Advisors αποτελεί ένα διεθνή οργανισμό φορολογικών συμβούλων, και κατατάσσεται ως ένας  από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους  ανεξάρτητους οργανισμούς στον κλάδο τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η WTP Advisors έχει σήμερα παρουσία σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία μέσω του δικτύου της.

H ΚDΑ αποτελείται από εξειδικευμένους προσοντούχους επαγγελματίες με κύρος, οι οποίοι είναι μέλη κορυφαίων επαγγελματικών σωμάτων λογιστών, με πολυετή εμπειρία στους τομείς της συμμόρφωσης, των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

"Η ένταξη του γραφείου μας στο διεθνές δίκτυο της WTP Advisors αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, του επαγγελματισμού, καθώς και της ακεραιότητας και ικανότητας του προσωπικού μας. Η διεθνής παρουσία του δικτύου της WTP Advisors επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά μας και επιτρέπει στο γραφείο μας να αξιοποιήσει τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες των επαγγελματιών της WTP Advisors σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Μάριος Δημητριάδης, Διευθυντής και συνιδρυτής της  ΚDA.

Η WTP Advisors έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης ως μια εναλλακτική επιλογή έναντι των τεσσάρων μεγάλων λογιστικών οίκων (Βig 4).

"Ως μια αγορά με ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και ψηλά εισοδήματα, που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση, η Κύπρος είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για την WTP Advisors, ενώ η σχέση μας με την KDA ισοδυναμεί με το άνοιγμα μιας αρκετά  υποσχόμενης προοπτικής όσον αφορά την μελλοντική ανάπτυξη και ικανοποίηση των πελατών μας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό», αναφέρει ο Ian Boccaccio, συνιδρυτής και εταίρος της WTP Advisors.

"Η δέσμευσή μας για  ψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης μας, και είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την αφοσίωση τους και λόγω του ότι εμπιστεύονται τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους ανάγκες στο γραφείο μας», αναφέρει ο Μάριος Δημητριάδης.
 

Δειτε Επισης

Α. Αθανασιάδης: Ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής στην Κύπρο ο ασφαλιστικός τομέας-Η μεγάλη δυναμική του
Drone Destination με προορισμό την Κύπρο… Ποια είναι η ινδική εταιρεία που έρχεται να «απογειώσει» την χώρα μας
Σταύρος Σταύρου: Καθοδόν για την Κύπρο αριθμός εταιρειών από την Ινδία-Νέο κεφάλαιο στις επενδυτικές σχέσεις
Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας