Σεμινάρια για Firewalling από την PhoenixPro

Η PhoenixPro διοργανώνει δύο σεμινάρια με επίκεντρο την ασφάλεια Virtual συστημάτων, σε συνεργασία με την Palo Alto Networks, η οποία έχει επεκτείνει τις δυνατότητες των διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνολογιών της για Next Generation Firewalling στο περιβάλλον των Virtual συστημάτων.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, έμπειροι μηχανικοί ασφάλειας της PhoenixPro θα εκτελέσουν επιθέσεις κατά Virtual συστημάτων και θα εξηγήσουν τους πρακτικούς τρόπους με τους οποίους οι Next Generation Firewalls για Virtual συστήματα της Palo Alto Networks προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Διευθυντές Τμημάτων Πληροφορικής, Διευθυντές / Υπευθύνους Ασφάλειας, Διαχειριστές Συστημάτων Ασφάλειας ή Virtual Συστημάτων και Υπευθύνους Εσωτερικού Ελέγχου και αναμένεται να διαρκέσουν, περίπου, 2 ώρες. Θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Μαίου 2013, στο The Hilton Cyprus στη Λευκωσία και στο Columbia Plaza στη Λεμεσό, αντίστοιχα.

Δειτε Επισης

SonicWall Cloud Secure Edge: Τώρα ακόμα πιο έξυπνο με ενσωματωμένο Secure Web Gateway
Οι τρεις νέες λύσεις της AWS για απλοποίηση της διαχείρισης ασφάλειας στο cloud
Εμπλουτίζεται ο ψηφιακός βοηθός-24/7 εξυπηρέτηση και για θέματα δημόσιων συμβάσεων
Η Canyon παρουσιάζει το OnTag 1: Καινοτόμος ασύρματος ανιχνευτής αντικειμένων
Kyndryl People Readiness 2025 report: Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν κερδίζουν ακόμα από την τεχνητή νοημοσύνη
Ο Επικεφαλής Επιστήμονας φιλοξένησε τον COO της Tenstorrent Κιθ Ουίτεκ-Στόχος η ίδρυση γραφείου και η συμβολή στην ψηφιακή οικονομία
Νικόδημος Δαμιανού: Έτοιμη να συμμετάσχει στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη η Κύπρος
AWS European Sovereign: Το νέο αυτόνομο cloud για την ευρωπαϊκή αγορά από την AWC
Επαφές Ν. Δαμιανού στις Βρυξέλλες-Στο επίκεντρο τα χαρτοφυλάκια της έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής
Συγχωνεύονται η κυπριακή Hybrid ConsulTech και η αμερικανική TKI-Χαιρετίζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία