MTN: Οικονομικότερα προγράμματα και προστασία εργαζομένων

Η ΜΤΝ δημιουργεί νέα προγράμματα που δίνουν μόνιμες, προσιτές οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την κρίση. Παράλληλα, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών ή απολύσεις.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσαρμόζει τα προγράμματά της και ανακοινώνει μόνιμες διευκολύνσεις που παρέχουν σε νέους πελάτες τη δυνατότητα να πληρώνουν λιγότερα, να κάνουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση και να απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια. Την ίδια στιγμή, δεσμεύεται να στηρίξει τους εργαζόμενούς της και να μην αλλάξει τίποτα στις εργασιακές σχέσεις.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Philip van Dalsen «η ΜΤΝ είναι εδώ για να μείνει και θα κάνει το καθήκον της αυτές τις δύσκολες ώρες. Είμαστε μια στιβαρή εταιρεία, ένας πόλος σταθερότητας για τις τηλεπικοινωνίες, την οικονομία και την κοινωνία. Σήμερα δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα στον κόσμο και να τον βοηθήσουμε, έτσι ώστε όλοι μαζί να βγούμε ισχυρότεροι από την κρίση».

Σημειώνεται ότι τα νέα οικονομικά προγράμματα που προσφέρει η ΜΤΝ συμπεριλαμβάνουν απεριόριστες, δωρεάν κλήσεις σταθερής τηλεφωνίας σε όλα τα εθνικά δίκτυα και σε κινητά ΜΤΝ, έως και 33% εξοικονόμηση σε όλα τα μηνιαία πάγια MTN Pay Monthly, καθώς και νέες προσφορές για τους εταιρικούς συνδρομητές του ΜΤΝ Business Pay Monthly (με κάθε νέα σύνδεση ΜΤΝ BusinessPayMonthly κινητής τηλεφωνίας μέσα στον Απρίλιο, οι συνδρομητές θα έχουν τα επόμενα τρία μηνιαία πάγια  δωρεάν).

Δειτε Επισης

Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία
Google: Πώς γεννήθηκε η μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τον κόσμο