Gulf Air: Νέα γραφεία στη Λευκωσία

Στις 25/04/2013 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εργασιών της αεροπορικής εταιρείας Gulf Air, στα νέα της γραφεία που βρίσκονται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 26Γ, στη Λευκωσία.

Σε μια σεμνή τελετή όπου τίμησαν με την παρουσία τους, o Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κος Τάσος Μητσόπουλος, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενέργειας, κος Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Gulf Air κος Yousif Saeed, η αεροπορική εταιρεία έθεσε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στην Κυπριακή αγορά, μέσα από τη νέα συνεργασία με την Orthodoxou Aviation Ltd,αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στις ομιλίες τους οι έντιμοι Υπουργοί εξήραν τη σημασία αυτής της νέας συνεργασίας και το όφελος που θα έχει για τη λαβωμένη Κυπριακή Οικονομία, ενώ παράλληλα τόνισαν ότι παρόμοιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, θα αποτελέσουν βαρόμετρο για να εξέλθει ο τόπος από την κρίση που έχει περιέλθει.

Ειδική αναφορά στην ιστορία και τους κοινωνικούς δεσμούς της Gulf Air στην Κυπριακή αγορά έκανε ο κος Μητσόπουλος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία στάθηκε αρωγός της Κυπριακής οικονομίας το 1976 μεταφέροντας τότε Κύπριους για να εργαστούν σε Αραβικές χώρες και 37 χρόνια αργότερα η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, συμβάλλοντας έτσι με τον δικό της τρόπο στην ενίσχυση της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οrthodoxou Aviation Ltd, κος Αντώνης Ορθοδόξου χαιρέτησε την νέα συνεργασία, η οποία στέλνει πολλά θετικά μηνύματα σε καιρούς, όπου ο κόσμος θέλει να ακούει τέτοιου είδους ανακοινώσεις και πρόσθεσε ότι ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου, θα συνεχίσει να ψάχνει για νέες συνεργασίες συμβάλλοντας με τη σειρά του, στην προσπάθεια εξυγίανσης της Κυπριακής Οικονομίας. Τέλος, ο κος Yousif Saeed δήλωσε ικανοποιημένος, για τη νέα συνεργασία αλλά και πεπεισμένος ότι το νέο ξεκίνημα της Gulf Air στην Κυπριακή αγορά, θα δώσει στο επιβατικό κοινό μια επιπλέον ποιοτική επιλογή για ταξίδια σε χώρες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , της Ασίας ,της Αφρικής και την Ινδίας. Παράλληλα, τόνισε την τεράστια συμβολή, που θα έχει σε αυτήν την προσπάθεια η Οrthodoxou Aviation Ltd.
 

Δειτε Επισης

Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο