Ανοίγει τις πύλες της η Health & fitness- show & exhibition

Ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 28 Απριλίου στις 11:00, η έκθεση “Health & fitness – show & exhibition”. Η έκθεση έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με σκοπό να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη σύναξη που έγινε ποτέ στον τομέα της γυμναστικής, του fitness και των αθλημάτων.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης Σάββατο 27 Απριλίου από τις 11:00 μέχρι τις  21:00 και την Κυριακή 28 Απριλίου από τις  11:00  μέχρι τις  21:00. Το Σάββατο  στις 20:00 θα διεξαχθούν οι
Αγώνες Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) και Kickboxing. Οι κορυφαίες σχολές πολεμικών τεχνών της Κύπρου, στέλλουν τους καλύτερους τους αθλητές να διαγωνιστούν προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό για τον κάθε επισκέπτη. Την Κυριακή στις 12:30, θα διεξαχθούν
6 ξεχωριστά προγράμματα αερόβιας άσκησης συγκεντρωμένα σε ένα Master Class όπου θα μπορεί το κοινό να συμμετέχει δωρεάν με την είσοδο του στην έκθεση. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο Sh’Bam, Body Combat, Body Jam, Body Attack, CXworx και Body Balance 


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν στην έκθεση εξοπλισμό γυμναστηρίων, όργανα γυμναστικής για τα γυμναστήρια αλλά και για το σπίτι, προϊόντα υγιεινής διατροφής και συμπληρώματα διατροφής για τους αθλητές, fitness wear / αθλητική ένδυση & υπόδηση, γυμναστήρια, ιδιωτικές σχολές, αθλητικά κέντρα, fitness studios.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν τα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά χωρίς κανένα αντίτιμο. Τα προγράμματα αυτά είναι: body balance, body jam, body combat, cxworx, body attack, sh’bam, fight do, ubound, kimax, zumba for adults, Spinning, Functional training for teens and adults. Επίσης, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε zumba πρόγραμμα.

Επιπλέον, θα υπάρχουν επιδείξεις και μαθήματα από σχολές πολεμικών τεχνών, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε χορούς hip hop, street dance, break dance και να πάρουν συμβουλές από  instructors, personal trainers, διατροφολόγους και φυσιοθεραπευτές.
Τέλος, στην έκθεση θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε σεμινάρια από παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες από το χώρο του Fitness και του Bodybuilding και του Modeling όπως οι:
a. Joe Ino Tong (USA – Las Vegas), InstructionalFitness.com
b. Aiman Faour (Lebanon), IFBB Pro Bodybuilder
c. Eleni Plakitsi (Greece), IFBB Pro Figure
Μην χάσετε λοιπόν ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο εκπλήξεις ψυχαγωγία, γυμναστική.

Την έκθεση οργανώνει η ΙΜΗ και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στο 77777741 ή στο www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο