Αύξηση της συχνότητας πτήσεων της Austrian Airlines

 

Τη συχνότητα πτήσεων στο δρομολόγιο Λάρνακα- Βιέννη, αυξάνει η Austrian Airlines,  από τις 26 Απριλίου 2013 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. 
 
Κατά τη διάρκεια αυτή προσθέτει μια επιπλέον πτήση στο θερινό της πρόγραμμα, προσφέροντας συνολικά έως και 12 πτήσεις την εβδομάδα από τη Λάρνακα. Με τη βελτιωμένη αυτή προσφορά, η Austrian Airlines συνεχίζει να ενισχύει την ήδη σημαντική παρουσία της στην Κύπρο και βελτιώνει τη σύνδεση της Λάρνακας με το Αυστριακό δίκτυο. 
 
Το φετινό καλοκαίρι, η Austrian Airlines εξυπηρετεί συνολικά 130 προορισμούς σε 55 χώρες. Στη Βιέννη, οι επιβάτες χρειάζονται μόλις 25 λεπτά για να μετεπιβιβαστούν στην επόμενη πτήση τους. Η επιλογή πτήσης ανταπόκρισης με την Αustrian σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου για τους επιβάτες, καθώς η Βιέννη είναι ο ταχύτερος σταθμός μετεπιβίβασης στην Ευρώπη.
 
Στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος 2013, η Austrian Airlines θα αυξήσει τις υπηρεσίες προς τη Βόρειο Αμερική: Από τις 17 Μαΐου και εξής, θα πετά πέντε φορές την εβδομάδα προς το Σικάγο, τη μεγαλύτερη πόλη των μεσο- δυτικών πολιτειών των ΗΠΑ.  
 
Με επτά επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), τέσσερις επιπλέον πτήσεις προς Chisinau (Μολδαβία), μία πτήση την εβδομάδα από Βιέννη προς Αμμάν (Ιορδανία), Yerevan (Αρμενία), Sibiu (Ρουμανία) και Σκόπια (Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας) και δύο πτήσεις την ημέρα προς Košice (Σλοβακία), η Austrian Airlines θα ενισχύσει το ρόλο της ως η σημαντικότερη εξειδικευμένη αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη,  προσφέροντας την ιδανική σύνδεση Ανατολής με Δύση.
 
Επί του παρόντος η Austrian Airlines μετατρέπει όλα τα αεροσκάφη του στόλου μεγάλου βεληνεκούς και τοποθετεί μια νέα, σύγχρονη καμπίνα: Και τα δέκα αεροσκάφη Boeing 777 και 767 θα αποκτήσουν καινούρια, μοντέρνα καθίσματα στην Economy Class, καθώς και ένα αναβαθμισμένο ψυχαγωγικό σύστημα και πρωτοποριακά καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια στη Business Class.
 
Οι νέες τροποποιήσεις σημαίνουν ότι οι πελάτες που θα ταξιδεύουν σε Economy Class στις πτήσεις μακρινών διαδρομών, θα μπορούν να απολαμβάνουν εντελώς νέα επίπεδα άνεσης καθισμάτων. Παράλληλα, στη Business Class, τα νέα καθίσματα θα προσφέρουν ένα συνδυασμό από έξυπνες λειτουργίες, ενσωματωμένο μηχανισμό μασάζ και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το εξαιρετικό επίπεδο άνεσης στα πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα οφείλεται στον πρωτοποριακό συνδυασμό ενός συστήματος εσωτερικής επένδυσης με μαξιλάρια με αέρα και στην επιλογή να τα μετατρέπει κανείς σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια. Ένα εντελώς νέο ψυχαγωγικό σύστημα προσφέρει μεγάλη επιλογή από τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, εξασφαλίζοντας διαρκή ψυχαγωγία εν πτήσει. Όπως και πριν, για τη γαστρονομική απόλαυση των ταξιδιωτών, θα προσφέρονται γεύματα από τη βραβευμένη υπηρεσία τροφοδοσίας DO&CO και τον «ιπτάμενο» σεφ της. 
 
Η Austrian Airlines είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Αυστρίας και προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο 130 προορισμών. Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το δίκτυο αυτό είναι ιδιαίτερα πυκνό με 43 προορισμούς. Χάρη στην ευνοϊκή γεωγραφική της θέση, στην καρδιά της Ευρώπης, ο κόμβος της εταιρίας στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης είναι η ιδανική πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Austrian Airlines είναι μέρος του Lufthansa Group, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας της Ευρώπης, και μέλος της Star Alliance, της πρώτης παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιριών. Από 1η Ιουλίου 2012  το πτητικό έργο του Ομίλου της Austrian Airlines έχει αναλάβει η κατά 100% θυγατρική εταιρεία Tyrolean Airways.
 
 

Δειτε Επισης

Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο