KARE- Bo Concept- Lifetime στον ίδιο χώρο

 

Στους χώρους του Bo Concept και του Lifetime μεταφέρθηκε εδώ και μία εβδομάδα το κατάστημα Kare, στην οδό Ηλία Παπακυριακού 46 στη Μακεδονίτισσα.
 
Όπως τόνισε στο InBusinessnews.com, η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Διέξοδος, στον οποίο υπάγονται τα τρία brands, Δήμητρα Κακόπιερου, η ενέργεια αυτή αποτέλεσε μια προσπάθεια στήριξης των brands στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διανύουμε. «Είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε. «Ο χώρος του Bo Concept είναι αρκετός για να μπορούν όλα τα brands να τεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Με τον τρόπο αυτό βοηθούμε τους καταναλωτές να διαλέγουν από διαφορετικά στιλ, ως ένα μικρό shop in a shop κατάστημα», σημείωσε.
 
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο χώρος είναι ενιαίος κι ο καταναλωτής μπορεί να περνά από το ένα brand στο άλλο. Κι επιπλέον, το προσωπικό μπορεί να εξυπηρετεί όλους και όλα.
 
Είναι αξιοσημείωτο επίσης, ότι η μετακόμιση έγινε μέσα σ’ ένα βράδυ, συγκεκριμένα Κυριακή βράδυ και το προσωπικό των καταστημάτων δούλεψε εθελοντικά. «Είναι τώρα μόλις μία εβδομάδα που κάναμε την αλλαγή, αλλά ο κόσμος το είδε πολύ θετικά και νομίζω ότι όπως κάναμε εμείς, θα πράξουν και άλλοι», τόνισε η κ. Κακόπιερου. Και πρόσθεσε: «Ήταν το δικό μας Plan B. Δεν είναι πλέον θέμα γοήτρου, αλλά επιβίωσης, γι’ αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε και να επιβιώσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε το σλόγκαν “Think Smarter” για να εξοικονομήσουμε χρήματα».
 
Η αλλαγή αυτή σημειώθηκε μόνο στη Λευκωσία, ενώ στις άλλες πόλεις τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά.
 
Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του Ομίλου Διέξοδος με την εταιρεία Bo Concept μετρά τώρα 18 περίπου χρόνια, με την Kare 10 και τη Lifetime περίπου οκτώ. Μάλιστα ο Όμιλος έχει το δικαίωμα να πουλά franchise το Lifetime σε άλλες χώρες. «Στη Ρωσία ανοίξαμε το τρίτο μας κατάστημα στη Μόσχα, τώρα θα ανοίξουμε στην Αγία Πετρούπολη, έχουμε ήδη ανοίξει κατάστημα στην Πορτογαλία, ενώ συζητούμε και με άλλες χώρες», υπογράμμισε.
 
Στο πλαίσιο αυτό η κ. Κακόπιερου σημείωσε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ είναι κατάλληλη η ώρα για συνεργασίες, ανακοινώνοντας συνεργασία με την εταιρεία Today Interiors. «Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης μας έχει την ίδια ιδιοσυγκρασία μαζί μας και θα διαθέσουμε μια σειρά wall paper με το σκεπτικό “Smart Living”», είπε. «Όταν δεν έχεις λεφτά να κάνεις μια κατασκευή μέσα στο σπίτι σου ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους και τα wall paper είναι μια πολύ καλή λύση. Τα προϊόντα της Today Interiors ταιριάζουν απόλυτα με τη δική μας φιλοσοφία, έτσι οι πελάτες και των δύο εταιρειών θα επωφεληθούν, καθώς θα τα βρίσκουν όλα σ’ ένα χώρο», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

Η Andreotti λανσάρει την καμπάνια «Back Home» με ειδικές προσφορές σε έπιπλα για το φθινόπωρο
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Πάνε Προεδρικό και στο Σπίτι της Ευρώπης με γεωργικά μηχανήματα και βυτιοφόρα γάλακτος οι αγελαδοτρόφοι
Μαρία Παναγιώτου: Τα πεπραγμένα και πώς κινείται η Κυβέρνηση για το χαλλλούμι-Οι δύο συν ένας στόχοι
Έκτακτη βοήθεια €350.000 προς μελισσοκόμους αποφάσισε το Υπουργικό-Πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά
Νέες προσθήκες στη σειρά Monster Energy Drink: Tο Ultra Golden Pineapple και το Aussie Lemonade
Σημαντική ανάκαμψη των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2025
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Ακόμη πιο ακριβός ο καφές: Σε υψηλό 13 ετών ο καφές Arabica-Αύξηση 40% στις τιμές το 2024
«Επιχειρείται εξόντωση της αγελαδοτροφίας...»-Διαφωνούν με την ποσόστωση και λαμβάνουν αποφάσεις