powered by

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου υποψήφιο μέλος του CSC

 

Η πρόεδρος του WISTA Cyprus Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου είναι υποψήφια για μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (Cyprus Shipping Chamber - CSC). 
 
Όπως ανακοινώθηκε, αποτελεί την πρώτη γυναίκα υποψήφια στο Επιμελητήριο.
 
Η κ. Παναγιώτου Θεοδοσίου είναι η Chief Financial and Operations Officer του Tototheo Group of Companies και κατέχει πτυχίο Οικονομικών. Είναι μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου από τον περασμένο χρόνο.
 
Το 2011, ίδρυσε το WISTA Cyprus, το παράρτημα του Women’s International Shipping & Trading Association και αποδείχθηκε εμπνευσμένος ηγέτης, καθώς κατά την προεδρία της οργανώθηκε τον Ιούνιο του 2012, το WISTA Med conference, αλλά και αριθμός άλλων επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδριάσεων. Επιπλέον, κρύβεται πίσω από το WISTA International AGM and Conference, που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό το 2014.
 
Η κ. Παναγιώτου Θεοδοσίου, με την αισιοδοξία και τις προοδευτικές ιδέες που την διακατέχουν, θα αποτελέσει πολύτιμο μέλος του CSC σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 
 

Δειτε Επισης

IWA Cyprus 2025: Διεθνής επιτυχία με την υπογραφή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος
Ενισχύει τη διεθνή παρουσία της στον τομέα της άμυνας η Multimarine-Δυναμική παρουσία στην DEFEA 2025
Επίσημη έναρξη παγκύπριου εράνου Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με deal 24 εκατ. ευρώ πάνε για συγχώνευση Baker Tilly South East Europe και MHA-Τι δηλώνει ο Μάριος Κλείτου
Η Bolt λανσάρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Bolt Plus στην Κύπρο
Οι προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον στην ετήσια έκθεση της Deloitte «2025 Global Human Capital Trends»
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 16η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Πρωτοποριακή μείωση της βλάβης από το κάπνισμα, τα τρόφιμα και τα ποτά
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Triathlon Standard Olympic Distance
ΚΕΦΕΑ: Κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Κύπρος στην πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες