H υπεραγορά Zmarket λειτουργεί στη Λευκωσία

Με εντελώς νέο πρόσωπο η υπεραγορά Ζmarket, λειτούργησε πρόσφατα στο πρώην mall Ορφανίδης, υπό την αποκλειστική διεύθυνση της B4B CARE Ltd. Η Ζmarket μέσω ανακοίνωσής της επιδιώκει να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, αφού υπόσχεται «ποιότητα που ενθουσιάζει, σε τιμές που ξαφνιάζουν». Η υπεραγορά έκτος από μεγάλη ποικιλία προιόντων, διαθέτει ντελικατέσεν, κρεοπωλείο, φρουταρία σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα «Πρίνος», φούρνο σε συνεργασία με τα αρτοποιεία “Σίφουνας”, ψαραγορά σε συνεργασία με τις ψαραγορές “Λιμανάκι”, κάβα σε συναργασία με την “Cavaway” καθώς και τμήματα, παιχνιδιών, ειδών σπιτιού, κήπου, ταξιδιωτικά και εποχιακά είδη.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της υπεραγοράς Χρίστος Ζαχαρίου: “με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και συναισθανόμενοι την πολύ δύσκολη περίοδο την οποία διανύει η χώρα μας, ευελπιστούμε να δώσουμε μια διέξοδο στους συμπολίτες μας που θέλουν να συνεχίσουν να ψωνίζουν ποιοτικά, στις πιο χαμηλές τιμές, σε ένα άνετο περιβάλλον υπεραγοράς. Στόχος μας είναι οι όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές ολόχρονα, σε όλα τα τμήματα, σε συνδυασμό με τη θετική εμπειρία ψωνίσματος, που προσφέρει η ευρύχωρη διαρρύθμιση της υπεραγοράς, η φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, αλλά και ο άνετος χώρος στάθμευσης”. Συνεχίζοντας πρόσθεσε, “είναι μεγάλη μας χαρά, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μπορούμε να εργοδοτούμε πέραν των 50 ατόμων, βοηθώντας έτσι την οικονομία του τόπου μας. Υποσχόμαστε ότι θα ζούμε δίπλα στους συναθρώπους μας και σε επίπεδο καταναλωτή και σε επίπεδο εργοδότη.

Το πρώτο φυλλάδιο προσφορών της υπεραγοράς, για την περίοδο 6 με 20 Απριλίου, κυκλοφορεί ήδη στη Λευκωσία προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού και προσκαλώντας όλους για κέρασμα το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την ίδια περίοδο με κάθε αγορά €50, μπαίνετε στην κλήρωση για ψώνια αξίας €150 και άλλα δώρα, ενώ παράλληλα αν επισκεφθεί κάποιος τη σελίδα της υπεραγοράς στο facebook.com/ZMarketcy μπορεί να τυπώσει κουπόνι €5 ευρώ, ποσό που αφαιρείται από τον τελικό λογαριασμό, για ψώνια ύψους €70 και άνω, σε μία απόδειξη. 
 

 

 

Δειτε Επισης

Άρχισαν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ-Ανησυχούν οι ξενοδόχοι
Οι προορισμοί όπου ταξιδεύουν οι Κύπριοι-Η πρώτη χώρα με διαφορά και ποιες άλλες αποτελούν πόλο έλξης
Η διαδρομή του προϋπολογισμού στη Βουλή-Η πορεία που θα ακολουθήσει από την Επ. Οικονομικών έως την Ολομέλεια
Επιχειρείν πέρα απ' τα σύνορα...To success story τεσσάρων κυπριακών εταιρειών που κατέκτησαν τον κόσμο
Καρολίνα Πελενδρίτου-Γιώργος Καλλής στο Inspire 2024: Μετατρέποντας την αμφισβήτηση σε κίνητρο
Οι νέοι ηγέτες φέρνουν την αλλαγή-Το όραμα, η καταξίωση και η διαφοροποίηση στο Inspire 2024
Πέντε νέοι επιχειρηματίες στο Inspire 2024-Μοιράστηκαν εμπειρίες και έδωσαν συμβουλές
Η αξία και ο ρόλος των ESG για τις επιχειρήσεις… «Καυτή» συζήτηση στο Inspire 2024
Inspire 2024: Το ταξίδι του Cornel Amariei προς την απόλυτη επιχειρηματική επιτυχία-«Η αποτυχία, είναι μια ευκαιρία»
Από πότε κινητά, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να έχουν κοινό φορτιστή