Πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα e-shop;

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το διαδίκτυο. Οι κυπριακές επιχειρήσεις άρχισαν να το συνειδητοποιούν και ασφαλώς δεν μένουν απαθείς. Κατανοώντας τα πολλαπλά οφέλη, που προσδίδουν τα online καταστήματα, όλο και περισσότερες προσπαθούν να εισέλθουν στο χώρο του διαδικτύου. Πώς χωρίς κεφάλαιο ή με ελάχιστα λεφτά μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης ενός e-shop; Πώς προσφέρεται η δυνατότητα για προώθηση και πώληση προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς αυτά να περάσουν από τα χέρια του ιδιοκτήτη και χωρίς προπληρωμή; Πώς μπορείς να αποκτήσεις online εμπορικό κατάστημα χωρίς κεφάλαιο ή με ελάχιστα λεφτά; Με ποιους τρόπους και μέσα πραγματοποιείται ένα εύχρηστο e-shop; Την απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα δίνει ο Γιώργος Μαλέκκος, CEO & Software Innovation Architect στη Powersoft και Mέλος του Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου, στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton Park (Λευκωσία). Ο Γιώργος  Μαλέκκος είναι επίσης ενεργό μέλος του ευρωπαϊκού οργανισμού Cloud Standards Customer Council για τη δημιουργία των ευρωπαϊκών standards στο cloud computing και εξειδικεύεται σε ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν στο χώρο του innovation in IT. Η εταιρεία του βραβεύτηκε το 2012 με το Βραβείο Καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων.


Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και μάθε όλα όσα πρέπει για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το  συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας και ιδιαιτέρα σε: Γενικούς διευθυντές, διευθυντές και λειτουργούς μάρκετινγκ, πωλήσεων και πληροφορικής και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οργανωτής: ΙΜΗ. Χορηγοί: Cytanet, JCC Payment Systems Ltd, Powersoft Computer Solutions Ltd. Χορηγοί επικοινωνίας: το περιοδικό IN Business, το πρώτο business portal της Κύπρου, InBusinessNews.com, το MTV NRG και το SIGMALIVE.COM. Υποστηρικτής: Electra Hotels & Resorts. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imh.com.cy, events@imh.com.cy

 

Δειτε Επισης

Σκιαγραφώντας το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων στην Κύπρο-Στο τοπ 50 παγκοσμίως
Υπουργείο Οικονομικών: Αντιμετώπιση των δημοσιονομικών ανισορροπιών, ενίσχυση των κυπριακών τραπεζών
Ν. Χριστοδουλίδης: Πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και ξένες επενδύσεις απαραίτητα συστατικά για διατήρηση της ανάπτυξης
Standard and Poor's: Δημοσιονομικά που υπερτερούν, ενισχυμένο το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου
Στο GOLD Ιουνίου: Η ανάπτυξη της Λεμεσού σε ένα δυναμικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό κέντρο
Παίρνουν σάρκα και οστά οι τάσεις για μείωση δανειστικών επιτοκίων
Οι 1.573 θέσεις πρώτου διορισμού στο δημόσιο που πάνε με απόφαση Υπουργικού για αποπαγοποίηση στην Βουλή
ΑΔΜΗΕ: Συζητήσεις με Τρ. Κύπρου για χρηματοδότηση του Great Sea Interconnector-Τα σημαντικά βήματα σε εξέλιξη
Άγγιξε σχεδόν τα €600 εκ. το δημοσιονομικό πλεόνασμα το πρώτο τρίμηνο
Πάει για νέο μοντέλο διοίκησης ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου-Οι κατασταστικές αλλαγές στη γενική συνέλευση