Cyta: Ανταποκρίνεται στην ύφεση και μελετά ιδιωτικοποιήσεις

Η Cyta με στόχο να ανταποκριθεί στις δύσκολες μέρες ρευστότητας αποφάσισε να παρέχει δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων που θα διενεργηθούν εντός του δικτύου της Cyta προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα του δικτύου της εταιρείας, για ολόκληρο τον Απρίλιο. Αναστολή των αποσυνδέσεων υπηρεσιών της, λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην οικονομία. Τη μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής λογαριασμών με τραπεζική εντολή, από τις 29 Μαρτίου στις 3 Απριλίου. Τη δημιουργία ειδικής γραμμής επικοινωνίας, χωρίς χρέωση, με στόχο την πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας και τέλος τη δημιουργία πακέτου κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις.

Οι ενέργειες αυτές, σύμφωνα με τον κ. Άριστο Ριρή, ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή της Cyta, πρόκειται να στοιχήσουν στην εταιρεία, περίπου, 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Τα μέτρα συγκεκριμένα:
1. Δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας που θα διενεργηθούν εντός του δικτύου Cyta (προς Σταθερά και Κινητά τηλέφωνα Cyta), για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο προς όλους τους πελάτες της. Για το θέμα αυτό έχει ήδη σταλεί επιστολή στο Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, για ενημέρωσή του. 
2. Αναστολή των αποσυνδέσεων υπηρεσιών της, λόγω της ρευστότητας της οικονομίας και επανεξέταση του θέματος μετά τις 15 Απριλίου, ανάλογα με την κατάσταση, όπως θα έχει διαμορφωθεί.
3. Μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής λογαριασμών με τραπεζική εντολή, από τις 29 Μαρτίου στις 3 Απριλίου.
4. Δημιουργία  ειδικής γραμμής επικοινωνίας (χωρίς χρέωση), από την Τρίτη 2 Απριλίου, με στόχο την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε θέματα εξοφλήσεων λογαριασμών και προσφοράς εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων, για διευκόλυνσή τους. Ο αριθμός επικοινωνίας είναι 80008060.
5. Δημιουργία νέου πακέτου κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, το πακέτο Cytamobile-Vodafone Business Benefits θα παρέχει στην Επιχειρηματική Αγορά κινητής τηλεφωνίας κλιμακωτές εκπτώσεις. Αυτό είναι το πρώτο από σειρά ειδικών οικονομικών πακέτων υπηρεσιών που θα ακολουθήσουν, με στόχο την ικανοποίηση των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών της.
 
Όσο αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις που προνοεί το μνημόνιο, στέλεχος της εταιρείας ανέφερε στο ΙΝΒ ότι η Cyta ετοιμάζει πλάνο για τον σκοπό αυτό και μελετά όλα τα σχέδια που μπορεί να προκύψουν.

 

Δειτε Επισης

Νέα προσπάθεια από Σύνδεσμο Τυροκόμων για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ και διαφύλαξη των εξαγωγών
POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων
Μπήκε το νερό στ' αυλάκι για λύσεις σε προβλήματα του επιχειρείν-Τα τρία ζητήματα προς θετική κατάληξη
Ο αντιπρόεδρος του CITEA ευχαριστεί τους ομιλητές του επιτυχημένου 3ου Digital Cyprus Conference 2024
Ο σχεδιασμός του 5oυ ορόφου στο Neocleous Tower επαναπροσδιορίζει την ευεξία στον εργασιακό χώρο
Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol
Πού θα... πάνε τα €351,4 εκ. που περιλαμβάνονται στον συμπληρωματικό κρατικό προϋπολογισμό
Δρ. Έλληνας για Great Sea Interconnector: Βιώσιμο το έργο, παράξενη η θέση ΑΔΜΗΕ- «Η Κύπρος να μπει ως μέτοχος»
ASBIS: Συμφωνία διανομής με την Jabra