Public Κύπρου: Επέκταση και δημιουργία e shop

Εν καιρώ κρίσης τα καταστήματα Public δεν εφησυχάζονται. Αντίθετα, προχωρούν μπροστά τόσο με νέα καταστήματα, όσο και με τη δημιουργία του Public e-shop.

Όπως μας είπε ο γενικός διευθυντής των Public Κύπρου Χρήστος Νούλης, έχει προγραμματιστεί επέκταση των καταστημάτων με ένα ακόμα κατάστημα στη Λευκωσία και ένα στην Πάφο, μέσα στα δύο νέα Mall που δημιουργούνται. Σύμφωνα με το σχέδιο, το πρώτο θα ανοίξει μέσα στο 2013.

Επίσης, πολύ σύντομα θα είναι στον αέρα το Public e-shop. «Στόχος είναι να φέρνει την εμπειρία Public στην οθόνη του καταναλωτή με χιλιάδες προϊόντα και σύγκριση τιμών με το Amazon», εξήγησε ο κ. Νούλης, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής θα μπορεί συγκρίνει και να αποφασίζει τι θα αγοράζει. Και πρόσθεσε: «Είναι στρατηγική μας επιλογή να προσφέρουμε στον Κύπριο τις ίδιες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους καταναλωτές. Να του παρέχουμε τη δυνατότητα να βλέπει, να δοκιμάζει και να αποκτά ό,τι νέο βγαίνει στη διεθνή αγορά».

Εκτός απ’ αυτά, μέσα στα πλάνα των Public Κύπρου είναι και η δημιουργία νέας ιστοσελίδας, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί με εύκολη πρόσβαση να βρίσκει ό,τι χρειάζεται.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Χρήστου Νούλη που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού ΙΝ Βusiness.

 

Δειτε Επισης

Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Η πρωτοβουλία της Κωτσόβολος με το διπλό όφελος-Στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα