powered by

Θα έρθουν και Ελβετοί εκτός από Ρώσους

Τα καλά αποτελέσματα που σημειώθηκαν κατά το 2012 όσον αφορά την άφιξη Ελβετών τουριστών στην Κύπρο θα έχουν και συνέχεια το 2013 αφού αναμένεται για φέτος, σύμφωνα με τις ενδείξεις, αύξηση της τάξης του 8-10%, εκτιμά ο ΚΟΤ.

Η αύξηση αυτή, αναφέρεται σε ανακοίνωση, μεταφράζεται σε περισσότερες από 50.000 τουριστικές αφίξεις από την Ελβετία, αριθμός που αποτελεί την καλύτερη επίδοση των τελευταίων δέκα χρόνων.

Από τον ΚΟΤ σημειώνεται ότι η κατά κεφαλή δαπάνη των Ελβετών τουριστών είναι αισθητά υψηλότερη από το μέσο όρο της δαπάνης των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο τα τελευταία χρόνια.

Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε αποστολή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην Ελβετία, με επικεφαλής το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Φιλοκύπρου, στα πλαίσια της τουριστική έκθεση Ζυρίχης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, έγιναν συναντήσεις με τους κυριότερους Οργανωτές Ταξιδίων της χώρας.

 

Δειτε Επισης

Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Πασχαλινό μήνυμα από τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη...Η διαβεβαίωση που δίνει προς τα μέλη του ΚΕΒΕ(video)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Το Cyprus Forum-Cities επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό
Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών: H Cyta διοργανώνει το συνέδριο «Women in STEAM»