First Names: Η αξιοπιστία είναι θέμα ονόματος

Σε First Names Group μετονομάστηκε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών IFG Trust & Corporate Group προχωρώντας σε ένα πρωτοποριακό rebranding.

Τo τμήμα διεθνών δραστηριοτήτων της IFG Group Plc εξαγοράστηκε από την ίδια τη διοίκηση του ώστε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημόσια εταιρεία κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρισκόταν μέχρι πρόσφατα. Η εξαγορά έγινε με την οικονομική στήριξη ενός private fund στο Λονδίνο, της AnaCap Financial Partners που εξειδικεύεται σε financial investments.

Το μεγάλο χαρτί στο οποίο ποντάρει η εταιρεία είναι το ίδιο το προσωπικό τους, εξού και επιλέχθηκε το όνομα της να είναι First Names (πρώτο όνομα), μιας και τα ονόματα των προσώπων από μόνα τους αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ακολουθείται αντανακλάτε πλέον σε όλους τους τομείς και στο νέο brand της εταιρείας.

Το rebranding ανέλαβε η βραβευμένη λονδρέζικη εταιρεία TheFrameworks, η οποία συνεργάστηκε στενά με το Group από τον περασμένο Ιούλιο, εντοπίζοντας με πολύ προσοχή τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, τις βασικές τις αξίες και τα USPs της. Με τα μικρά ονόματα των ανθρώπων της εταιρείας σε πρώτο πλάνο όπως φαίνεται και στο site της εταιρείας http://www.firstnames.com η εταιρεία προσπαθεί να περάσει το ανθρωποκεντρικό της μήνυμα.

Όπως δήλωσε και ο Declan Kenny, CEO του Group το όνομα της εταιρείας συμβολίζει την αξία που δίνεται στις προσωπικές σχέσεις. «Η καρδιά της επιτυχίας μας είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, από τους έμπειρους επαγγελματίες, μέχρι τους πελάτες και τους διαμεσολαβητές που κατ’ εξακολούθηση μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για επέκταση που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα με την απόκτηση του ταμείου διαχείρισης κεφαλαίων Moore Management Limited. Είναι ένα ορόσημο για την εταιρεία μας», είπε.

Από την πλευρά του ο managing director στην Κύπρο, Χρίστος Μιχαήλ, τόνισε ότι αναγνωρίζονται οι υψηλές προσδοκίες που δημιουργούνται από το νέο όνομα του ομίλου. «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες προκλήσεις, όχι μόνο για τη διοίκηση της εταιρείας αλλά και για όλους τους ανθρώπους του ομίλου. Ήδη, οι πλείστοι πελάτες, μάς γνωρίζουν με το πρώτο μας όνομα, μιας και μαζί μας νιώθουν ότι οι επενδύσεις τους βρίσκονται σε καλά και έμπιστα χέρια. Το όνομά μας είναι δέσμευση και εγγύηση. Τολμάμε να χρησιμοποιούμε τα πρώτο μας όνομα γιατί γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε την δύναμη να υποστηρίξουμε την φήμη μας στην αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εργοδοτεί περισσότερα από 300 άτομα σε γραφεία της σε Ελβετία, Ιρλανδία, Κύπρο, Αγγλία, Τόκιο, Isle of Man, Jersey, και British Virgin Islands.

 

Δειτε Επισης

Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο
Οι εισηγμήνες στην ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ που δεν δημοσιοποίησαν ετήσια οικονομική έκθεση για το 2023
ΧΑΚ: Αυτές οι εταιρείες δεν υπέβαλαν ετήσια οικονομική έκθεση για το 2023
Η Finyard υποστηρίζει κυπριακές φιλανθρωπικές οργανώσεις με δωρεά στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»